esteto.hu
0 Termékek
0 Ft.
TERMÉK AJÁNLAT

Hajszín Eltávolító Max Blond nr.3 Rosa Impex - színeltávolító por 22g, oxidáló 65 ml, balzsam 15 ml

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Elérhetőség: készleten

Termék kódja: 108814

Ajánlat száma: 108382

Ár: 2.241 Ft

Ingyenes szállítás
100.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és Megfelelőségi Nyilatkozat
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség
Szállítási díj: 2.200 Ft
60.000 Ft feletti rendeléskor

Hajszín Eltávolító Max Blond nr.3 Rosa Impex - színeltávolító por 22g, oxidáló 65 ml, balzsam 15 ml: speciális formula ammónia nélkül és kettős hatással: természetes vagy festett haj világosítására akár 7 árnyalattal és sárgulásgátló hatással. A terméket csak hajszőkítésre/-világosításra használják. Ezzel a termékkel könnyedén és biztonságosan szőkítheti/világosíthatja a haj természetes színét anélkül, hogy más világosító termékek által keltett sárga, kellemetlen árnyalatok kapna

Figyelem: ne használja a szeplők, mitesszerek, szempilla vagy szemöldök szőkítésére. A termék súlyos allergiás reakciókat okozhat.
Használat előtt hajtson végre érzékenységi tesztet. Az allergiás reakciók kockázata nagyobb azoknál az embereknél, akik átmenetileg hennával tetoválva vannak. Használat után alaposan öblítse le vízzel. Figyelmesen olvassa el az utasításokat. A termék 16 éven aluliak számára nem ajánlott. Tartsa távol gyermekektől. Legfeljebb 20°C-on tárolandó. Ne tegye ki napfénynek. Ne használja a terméket, ha: bőr- vagy fejbőr-betegségei vannak; allergiás reakciói voltak a hajfestékkel szemben; allergiás reakciói vannak az ideiglenes henna tetoválás miatt.

A csomag tartalma:
- Egy pár kesztyű.
- Egy tasak színeltávolító por, 22 g.
- Egy palack oxidálószer, 65ml.
- egy tasak ezüstös hatású krém-balzsam, 15ml.

Mennyiség: 102 ml.

Gyártó: Rosa Impex

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Asztali verzió használata


Copyright © esteto.hu  


Általános felhasználási feltételek