esteto.hu
0 Termékek
0 Ft.
TERMÉK AJÁNLAT

Csomag festett hajra Londa Professional Color Radiance - Sampon, Hajbalzsam és Hajbalzsam-Spray Leave-In

-11%
csomag-festett-hajra-londa-professional-color-radiance-sampon-hajbalzsam-eacute-s-hajbalzsam-spray-leave-in-1699955345252-1.jpg

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Elérhetőség: készleten

Termék kódja: 110695

Ajánlat száma: 110277

Eredeti ár: 15.297 Ft

Ár: 13.521 Ft

Ingyenes szállítás
50.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és Megfelelőségi Nyilatkozat
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség
Szállítási díj: 900 Ft
15.000 Ft feletti rendeléskor

Csomag festett hajra Londa Professional Color Radiance - Sampon, Hajbalzsam és Hajalzsam Spray Leave-In: egy szett a festett haj mndennapos ápolására, amely a következő termékeket tartalmazza:

Sampon festett hajra - Londa Professional Color Radiance Shampoo 1000 ml:a Radialux Micro-ion technológiával dúsított sampon tisztítja, megvédi és azonnal hidratálja a festett hajat, védi a festett hajat az elszíneződéstől és a haj mattosodástól.

Hajbalzsam festett hajra - Londa Color Radiance Intensive Conditioner 1000 ml: balzsam fesett hajra, Radialux Micro-ion technológiával dúsított balzsam, amely azonnal hidratálja a festett hajat, védi a festett hajat az elszíneződéstől és a mattosodástól, megállítva a nemkívánt oxidálási hatásokat.

Hajbalzsam-spray Spray Leave In - Londa Professional Color Radiance Conditioning Spray 250 ml: hajbalzsam-spray festett hajra, egy olyan formulával, amely azonnali hidratálást biztosít a festett hajnak, védi a hajat a mattosodás és azUV-sugarak ellen, megőrzi és fokozza a pigmenteket és ragyogást ad a hajnak.

Hajtípus: Festett.

Előnyök: Hajszín megtartása, Hidratálás, Tisztítás.

Gyártó: Londa Professional

Fontos: az akció a készlet erejéig érvényes!

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Asztali verzió használata


Copyright © esteto.hu  


Általános felhasználási feltételek