esteto.hu
0 Termékek
0 Ft.
TERMÉK AJÁNLAT

Féltartós Hajfesték Rosa Impex BeExtreme Prestige VIP's, árnyalat BE55 Turquoise, 100 ml

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Elérhetőség: készleten

Termék kódja: 203964

Ajánlat száma: 203597

Ár: 2.241 Ft

Ingyenes szállítás
100.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és Megfelelőségi Nyilatkozat
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség
Szállítási díj: 2.200 Ft
60.000 Ft feletti rendeléskor

Féltartós Hajfesték Rosa Impex BeExtreme Prestige VIP's, árnyalat BE55 Turquoise, 100 ml: a féltartós hajfesték gyengéden ható, innovatív formulával modern, intenzív és vibráló árnyalatokkal színezi meg a hajat, miközben optimális hajápolást biztosít. Segíti a haj szerkezetének visszaállítását, erősíti a hajat, visszaadja fényét és vitalitását a100%-ban természetes makadám- és olívaolajokkal, csalán kivonattal és F vitaminnal gazdagított tartalmának köszönhetően. A haj könnyen fésülhetővé, selymessé, ragyogóvá és simává válik. Használható a nem festett vagy 2 festés közötti időszakban a haj színének felfrissítésére, egyes tincsek kiemelésére látványos árnyalatokkal vagy a hajszíneltávolítás utáni, nemkívánt sárgás árnyalatok semlegesítésére tartós hajfesték használata nélkül, amely károsíthatná a kapilláris rostokat. 70-80%-os őszhaj fedést nyújt, a színárnyalat akár 4-12 hajmosásig is eltart, a válszatott árnyalattól és a haj állapotától függően, a festés pedig bármikor megismételhető a haj szerkezetének sérülése nélkül. Könnyen, közvetlenül a tubusból alkalmazható, a haj pH szintjéhez közeli pH-val rendelkezik és mivel nem tartalmaz mérgező anyagokat (PPD, rezorcin, ammónia, monoetanolamin, hidrogén-peroxid vagy más lúgosító vagy oxidáló szerek) alkalmazható frissen színvilágosított, tartós hullámmal vagy tartós hajegyenesítéssel rendelkező hajra is. A doboz tartalmaz: 1 tubus festék (100ml), egy pár kesztyű és használati utasítás.

Összetevők: makadám- és olívaolajok, csalán kivonat, F vitamin

Alkalmazás: nem igényel elkészítést. Vigye fel közvetlenül a tubusból frissen mosott, törölközőszáraz hajra, oszlassa el egyenletesen a haj egész felületén egy hajfestő ecset vagy fésű segítségével, hagyja hatni 5 – 90 percet a haj állapotától és a kívánt árnyalattól függően, majd bő vízzel teljesen öblítse le. Nem szükséges festés után sampon vagy balzsam használata. Olvassa el figyelmesen és tartsa be a használati utasításokat.

Hajtípus: Festett.

Előnyök: Hajszín megtartása.

Mennyiség: 100 ml.

Szín: Türkiz.

Gyártó: Rosa Impex

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Asztali verzió használata


Copyright © esteto.hu  


Általános felhasználási feltételek