esteto.hu
0 Termékek
0 Ft.
TERMÉK AJÁNLAT

Tartós Hajfesték-Krém Fanola Blue - Kék Corector, 100ml

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Elérhetőség: készleten

Termék kódja: 268966

Ajánlat száma: 268618

Ár: 2.561 Ft

Ingyenes szállítás
100.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és Megfelelőségi Nyilatkozat
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség
Szállítási díj: 2.200 Ft
60.000 Ft feletti rendeléskor

Tartós Hajfesték-Krém Fanola Blue - Kék Corector, 100ml: permanens hajfesték krémes textúrával, kifejezetten a tökéletes színek kialakítására és az ősz/fehér hajszálak befedésére lett kifejlesztve. Sokféle élénk árnyalatban érhető el, intenzív, ragyogó és tartós színeket érhetünk el. Alacsony ammóniatartalmú és Ginkgo Biloba kivonattal van gazdagítva, amely táplálja és hidratálja a hajat, megelőzve sérültségét és csökkenti a bőr érzékenységét a kapilláris rost és fejbőr természetes védelmének érdekében. A Fanola oxidálószerrel keverve egy homogén, kellemes illatú, emulziót hoz létre, amely könnyen felvihető a hajra, anélkül, hogy elfolyna.
A korrektor árnyalatok kombinálhatóak bármilyen alapárnyalattal egyes színreflexek semlegesítésére vagy intenzívebbé tételére vagy megszemélyesített színeket kapjuk.

Összetétel: Ginkgo Biloba kivonat

Használat: egy nem fémes tálban összekeverjük a festéket a Fanola oxidálószerrel a a kívánt koncentrációval, 1:1.5 arányban (pl. 50 ml festék, 75 ml oxidálószer) vagy 1:2 arányban a nagyon világos szőke árnyalatokért (pl. 50 ml festék, 100 ml oxidálószer). Az így kapott emulziót azonnal fel kell vinni a száraz hajra, egyenletesen elosztva. A hatóidő lejárta után bő vízzel le kell alaposan le kell öblíteni, amíg a víz tiszta lesz és ez után következik a samponozás. Olvassa el figyelmesen és tartsa be a használati útmutatót.

Hatóidő: 30-40 perc

Megjegyzés: A festék csomagja nem tartalmazza az oxidálószert. Az oxidálószert külön kell megvásárolni.

Hajtípus: Festett.

Előnyök: Hajszín megtartása.

Mennyiség: 100 ml.

Szín: Kék.

Gyártó: Fanola

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:

-16%
Tartós Hajfesték-Krém Fanola Red - Corector, 100ml
Tartós Hajfesték-Krém Fanola Red - Corector, 100ml

Eredeti ár: 2.561 Ft


Csökkentett ár: 2.134 Ft


Asztali verzió használata


Copyright © esteto.hu  


Általános felhasználási feltételek