esteto.hu
0 Termékek
0 Ft.
TERMÉK AJÁNLAT

2 az 1-ben Hajvilágosító Spray Suntouch és Thermo Flash Blond Time Rosa Impex nr. 6, 200ml

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Elérhetőség: készleten

Termék kódja: 335744

Ajánlat száma: 335453

Ár: 3.257 Ft

Ingyenes szállítás
50.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és Megfelelőségi Nyilatkozat
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség
Szállítási díj: 900 Ft
15.000 Ft feletti rendeléskor

2 az 1-ben Hajvilágosító Spray Suntouch és Thermo Flash Blond Time Rosa Impex nr. 6, 200ml: a hajvilágosító termék kifejezetten természetes gesztenye vagy szőke hajra készült, ammóniamentes, gyengéd formulája 2 különböző kozmetikai hatást elnyerését teszi lehetővé (Suntouch és Thermo Flash). Nem tartalmaz ammóniát.

Alkalmazás: 1. Suntouch hatás (napszítta haj), egyenletesen permetezze a haj egész felületére. Ne öblítse le. A haj megszárítható hajszárítóval vagy természetes módon. Napfény hatására a haj 2 árnyalattal világosabbá válik néhány nap alatt. Alkalmazható pár naponként, a kívánt hatás eléréséig. 2. Thermo Flash hatás (ombre hatás vagy a szőke haj teljes alsó része), permetezze a sprayt egy-egy tincsre, majd használja a hajvasalót 200°C-ra melegítve, vagy még többre az azonnali 3 árnyalatnyi világosításért. Ne öblítse le. Az eljárás megismételhető a kívánt árnyalat eléréséig. Figyelem: ne permetezze a hajtövekre és ne használja a hajvasalót a hajtőhöz közel, hogy elkerülje a fejbőr megégését. A termék nem lesz hatásos a már festett hajon. A termék szembe és a ruházatra ne kerüljön. A termék hidrogén-peroxidot tartalmaz. Olvassa el és tartsa be a használati utasításokat.

Előnyök: Hajszín megtartása.

Mennyiség: 200 ml.

Szín: Szőke.

Gyártó: Rosa Impex

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Asztali verzió használata


Copyright © esteto.hu  


Általános felhasználási feltételek