esteto.hu
0 Termékek
0 Ft.
TERMÉK AJÁNLAT

Tartós Krémhajfesték - Black Professional Line Sintesis Color Cream Glam Colors, árnyalat GL-C6 Ivy Green, 100ml

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Elérhetőség: készleten

Termék kódja: 341006

Ajánlat száma: 340726

Ár: 3.308 Ft

Ingyenes szállítás
100.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és Megfelelőségi Nyilatkozat
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség
Szállítási díj: 2.200 Ft
60.000 Ft feletti rendeléskor

Tartós Krémhajfesték - Black Professional Line Sintesis Color Cream Glam Colors, árnyalat GL-C6 Ivy Green, 100ml:professzionális tartós hajfesték, vibráló, modern és ragyogó színekben, a legújabb hajformázási trendekből ihletődve. A Glam Colors termékcsalád 13 árnyalatot tartalmaz, amelyek aláhúzzák a merész nő erős személyiségét, aki szeret új stílusokat kipróbálni. A festék krémes textúrája könnyű alkalmazást és egyenletes eloszlást tesz lehetővé, mély és intenzív pigmentációt biztosítva, tökéletes őszhaj fedéssel. A legjobb eredmény érdekében ajánlott a festéket világos színű (9-10 szint), természetes vagy színeltávolított hajon alkalmazni.

Használati mód: keverje össze egy nemfém tálban a festéket oxidálószerrel 20 vol (6%), 1:1 arányban (1 rész festék, 1 rész oxidálószer). A nyert keveréket vigye fel a hajra, a hatóidő függ a hajtípustól és a kívánt színeredménytől. Végezetül bő vízzel öblítse le a festék teljes eltávolításáig. Olvassa el és tartsa be a használati utasításokat.

Figyelem: A festékhez nincs oxidálószer mellékelve. Az oxidálószert szükséges külön megvásárolni.

Mennyiség: 100 ml.

Szín: Zöld.

Gyártó: Black Professional Line

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Asztali verzió használata


Copyright © esteto.hu  


Általános felhasználási feltételek