esteto.hu
0 Termékek
0 Ft.
TERMÉK AJÁNLAT

Tartós Hajfesték - Revlon Professional Revlonissimo Colorsmetique High Coverage Permanent Hair Color, árnyalat 7.32 Pearl Blonde, 60 ml

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Elérhetőség: készleten

Termék kódja: 341483

Ajánlat száma: 341202

Ár: 4.939 Ft

Ingyenes szállítás
35.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és Megfelelőségi Nyilatkozat
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség
Szállítási díj: 1.200 Ft
a 35.000 Ft alatti rendeléskor

Tartós Hajfesték - Revlon Professional Revlonissimo Colorsmetique High Coverage Permanent Hair Color, árnyalat 7.32 Pearl Blonde, 60 ml: professzionális tartós hajfesték, természetes és ragyogó színárnyalatokat kínáló színpalettával, a világosbarnától a nagyon világos szőkééig, optimális ápolást nyújt a hajnak a festési eljárás folyamata alatt. Ugyanakkor tartós és egységes színárnyalatokat biztosít, tökéletesen elfedi az ősz hajszálakat, mivel kifejezetten az őszhaj festésére készült.

Használati mód: keverje össze egy nemfém tálban a festéket az oxidálószerrel 1:1.5 arányban (1 rész festék, 1.5 rész oxidálószer; pl. 60 ml festék, 90 ml oxidálószer). A nyert keveréket vigye fel a hajra, a hatóidő 50 perc + még 10 perc ellenálló haj esetén. Végezetül bő vízzel öblítse le a hajat a festék teljes eltávolításáig. Olvassa el és tartsa be a használati utasításokat.

Figyelem: A festékhez nincs oxidálószer mellékelve. Az oxidálószert szükséges külön megvásárolni.

Mennyiség: 60 ml.

Szín: Szőke.

Gyártó: Revlon Professional

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Asztali verzió használata


Copyright © esteto.hu  


Általános felhasználási feltételek