esteto.hu
0 Termékek
0 Ft.
TERMÉK AJÁNLAT

Tartós Hajfesték - Revlon Professional Revlonissimo Colorsmetique Permanent Hair Color, árnyalat 8.01 Light Natural Ash Blonde, 60ml

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Elérhetőség: készleten

Termék kódja: 341496

Ajánlat száma: 341216

Ár: 4.771 Ft

Ingyenes szállítás
35.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és Megfelelőségi Nyilatkozat
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség
Szállítási díj: 1.200 Ft
a 35.000 Ft alatti rendeléskor

Tartós Hajfesték - Revlon Professional Revlonissimo Colorsmetique Permanent Hair Color, árnyalat 8.01 Light Natural Ash Blonde, 60ml: az intenzív és élénk színek változatos palettáját kínáló, professzionális tartós hajfesték optimális ápolást nyújt a hajnak a festés folyamata alatt aktív összetevőinek köszönhetően (hialuronsav, szója fehérjék). Kimagasló teljesítményű formulája fejlett technológián alapszik, tartós, egységes és ragyogó színárnyalatokat biztosít, tökéletesen elfedi az ősz hajszálakat is. Laza és homogén, gél-krém textúrájú, ideális a könnyű alkalmazáshoz.

Összetevők: hialuronsav, szója fehérjék

Használati mód: keverje össze egy nemfém tálban a festéket az oxidálószerrel 1:1.5 arányban (1 rész festék, 1.5 rész oxidálószer; pl. 60 ml festék, 90 ml oxidálószer). A nyert keveréket vigye fel a hajra, a hatóidő 40 perc + még 10 perc ellenálló haj esetén. Végezetül bő vízzel öblítse le a hajat a festék teljes eltávolításáig. Olvassa el és tartsa be a használati utasításokat.

Figyelem: A festékhez nincs oxidálószer mellékelve. Az oxidálószert szükséges külön megvásárolni.

Mennyiség: 60 ml.

Szín: Szőke.

Gyártó: Revlon Professional

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Asztali verzió használata


Copyright © esteto.hu  


Általános felhasználási feltételek