esteto.hu
0 Termékek
0 Ft.
TERMÉK AJÁNLAT

Körömlakk - OPI Infinite Shine - Hello Kitty Pile On The Sprinkles, 15 ml

-9%
k-r-mlakk-opi-infinite-shine-hello-kitty-pile-on-the-sprinkles-15-ml-2.jpg
k-r-mlakk-opi-infinite-shine-hello-kitty-pile-on-the-sprinkles-15-ml-1.jpg

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Elérhetőség: készleten

Termék kódja: 350259

Ajánlat száma: 349981

Eredeti ár: 4.448 Ft

Ár: 4.004 Ft

Ingyenes szállítás
35.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és Megfelelőségi Nyilatkozat
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség
Szállítási díj: 1.200 Ft
a 35.000 Ft alatti rendeléskor

Körömlakk - OPI Infinite Shine - Hello Kitty Pile On The Sprinkles, 15 ml:nagyon széleskörű, modern, élénk és nagyon pigmentált színárnyalatokban elérhető magas minőségű körömlakk, eredeti megnevezésekkel. Egy innovatív applikálási rendszer része, amely magas színállóságot biztosít (akár 11 napig), ugyannakor intenzív ragyogást kölcsönöz zselés hatással és egy hosszan tató, tökéletes manikűrt/pedikűrt garantál.

Használat: az OPI Infinite Shine rendszer 3 szakaszt feltételez:

1. Az OPI Infinite Shine Primer lakknak egy vigyen fel egy réteget az alaplakkból tiszta, száraz és zsírtalanított körömre - polimerek, oldószerek és lágyítók komplexuma, amely elősegíti az applikált termékek későbbi rögzítését.

2. Az OPI Infinite Shine Lacquer körömlakkból vigyen fel 2 réteget, ez egy olyan formula, amely speciális oligomeren alapul és a fedőlakk alkalmazásakor a természetes fényre való kitevéskor lép hatásba, ezáltal kötések hálózatát képezi, amely megszilárdítja a színréteget.

3. Az utolsó lépés az OPI Infinite Shine Gloss fedőlakk egy rétegnyi felvitele, amely azonnal hat a benne lévő oligomereknek és fotóiniciátoroknak köszönhetően és amelyek segítik a fedőlakk és színlakk közötti kapcsolat kialakítását, amint a természetes napfényre van kitéve, egy erős és tartós szerkezetet alakítva és maximális csillogást generálva.

Minden réteg felvitele után, a körmök széleit jól le kell zárni annak érdekében, hogy a lakknak minél nagyobb ellenállása és tartóssága legyen. Minden felvitel után kell várni 2 percet.

Mennyiség: 15 ml.

Szín: Lila.

Gyártó: OPI

Fontos: az akció a készlet erejéig érvényes!

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Asztali verzió használata


Copyright © esteto.hu  


Általános felhasználási feltételek