esteto.hu
0 Termékek
0 Ft.
TERMÉK AJÁNLAT

Roll On Természetes Szőrtelenítő Cukorgyanta Simoun, 100g

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Elérhetőség: készleten

Termék kódja: 434438

Ajánlat száma: 434146

Ár: 1.921 Ft

Ingyenes szállítás
100.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és Megfelelőségi Nyilatkozat
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség
Szállítási díj: 2.200 Ft
60.000 Ft feletti rendeléskor

Roll On Természetes Szőrtelenítő Cukorgyanta Simoun, 100g: A cukorgyanta egy természetes, nagyon egyszerű szőrtelenítő variáció. Használható a test egész felületén: lábak, kezek, hónalj, bikinivonal, bajusz. A gyanta lehetővé teszi a szőrszálak gyökerestől való eltávolítását, az elhalt hámsejtek letisztítását a bőr felületéről, így a bőr akár 4 hétig finom, bársonyos marad. A gyanta 100%-ban természetes, nem tapad az egészséges bőrhöz, csak a szőrszálakra. Mivel a cukorgyantával történő szőrtelenítés könnyebb és kevésbé fájdalamas, mint a hagyományos gyantázás, jó alternatíva lehet a törékeny hajszálerek esetén. A gyanta felmelegíthető vízfürdős melegítéssel vagy mikrohullámú sütőben. A vízfürdős melegítéskor távolítsa el a műanyag fóliát a golyós applikátorról, a gyantapatront tegye meleg vízbe 10 percig, ha a patron tele van és 5 percig, ha félig van. Mikrohullámú sütőben való melegítéskor szintén távolítsa el a műanyag fóliát a golyós applikátorról, a gyantapatront helyezze vízszintesen a mikrohullámú sütőbe. Melegítse 30 másodpercig, ha a patron tele van és 15 másodpercig, ha félig van. A melegítési idő változhat a mikrohullámú sütő teljesítményének függvényében.

Összetevők: Saccharum officinarum, glucose, acqua, citrus limonum.

Használati mód: Vigyen fel egyenletesen egy vékony réteg gyantát a szőrtelenítendő bőrfelületre a szőrszálak növekedésével egyirányba. A felvitt gyantára nyomjon gyantalehúzó csíkot. Egyik kézzel tartsa kinyújtva a bőrt, a másik kézzel, gyors mozdulattal húzza le a gyantalehúzó csíkot a szőrszálak növekedésével ellenirányba. Végezetül öblítse le a bőrt vízzel az esetleges maradványok eltávolításásért, ezután ajánlott egy hidratáló krém alkalmazása a szőrtelenített bőrfelületre.

Mennyiség: 100 g.

Gyártó: Simoun

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Asztali verzió használata


Copyright © esteto.hu  


Általános felhasználási feltételek