Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap
Elérhetőség: készleten
Termék kódja: 456760
Ajánlat száma: 456469
Eredeti ár: 11.310 Ft
Ár: 10.136 Ft
Tisztító Hab Érzékeny Bőrre Coxir Green Tea Clear Clenser, 150 ml: alkoholmentes tisztító hab az érzékeny bőrre, zöld tea kivonatokkal, csiga kivonattal és ázsiai illattal. Minden bőrtípusra alkalmas, különösen az érzékeny bőrre. Finom hatású, mélyen tisztítja és hámlasztja az elhalt sejteket, eltávolítja a szennyeződéseket és a fölösleges faggyút. Ez a termék gyulladásgátló és antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkezik, segítve a bőrpír csökkentését és a pattanások kezelését.
Összetétele: WATER, STEARIC ACID, GLYCERIN, MYRISTIC ACID, SODIUM LAURETH SULFATE, POTASSIUM HYDROXIDE, GLYCOL STEARATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, LAURIC ACID, LAURAMIDE DEA, PROPYLENE GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, CENTELLA ASIATICA EXTRACT, SNAIL SECRETION FILTRATE, BEESWAX, MYRCIARIA DUBIA FRUIT EXTRACT, EUTERPE OLERACEA FRUIT EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, LONICERA JAPONICA (HONEYSUCKLE) FLOWER EXTRACT, SOLANUM LYCOPERSICUM (TOMATO) FRUIT EXTRACT, LILIUM TIGRINUM EXTRACT, NELUMBO NUCIFERA SEED EXTRACT, CHRYSANTHEMUM INDICUM FLOWER EXTRACT, HYDROLYZED COLLAGEN, ACANTHOPANAX SENTICOSUS (ELEUTHERO) ROOT EXTRACT, PUNICA GRANATUM FRUIT EXTRACT, PANAX GINSENG ROOT EXTRACT, CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) FLOWER EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) FLOWER EXTRACT, BUDDLEJA DAVIDII EXTRACT, THYMUS VULGARIS (THYME) EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS CALLUS CULTURE EXTRACTS, PHASEOLUS RADIATUS MERISTEM CELL CULTURE EXTRACT, PANAX GINSENG CALLUS CULTURE EXTRACT, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PARFUM.
Használata: megfelelő mennyiségű terméket helyezzen a tenyérbe, amíg hab képződik. Vigye fel az egész arcra és finoman masszírozza el 20-30 másodpercig. Öblítse le meleg vízzel, végül hideg vízzel.
Mennyiség: 150 ml.
Gyártó: Coxir
Fontos: az akció a készlet erejéig érvényes!
Ez a weboldal sütiket használ. Az "Elfogadás" gomb megnyomásával vagy a weboldal böngészésével elfogadja a cookie-k használatát. Tudjon meg többet a cookie-król a Cookie-szabályzat részben.