esteto.hu
0 Termékek
0 Ft.
TERMÉK AJÁNLAT

Mágnes Hám a Hát és a Gerinc Egyenesítéséhez, méret L, Lucy Style 2000

-42%
m-gnes-h-m-a-h-t-s-a-gerinc-egyenes-t-s-hez-m-ret-l-lucy-style-2000-1.jpg

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Elérhetőség: készleten

Termék kódja: 472677

Ajánlat száma: 472384

Eredeti ár: 11.706 Ft

Ár: 6.678 Ft

Ingyenes szállítás
35.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és Megfelelőségi Nyilatkozat
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség
Szállítási díj: 1.200 Ft
a 35.000 Ft alatti rendeléskor

Mágnes Hám a Hát és a Gerinc Egyenesítéséhez, méret L, Lucy Style 2000: kifejezetten a hát helyes helyzetének és a gerinc optimális állításának megőrzésére tervezett eszköz, ezzel korrigálva a testtartást (a vállak hátrahúzása, a nyak, a fej és a gerinc kiegyenesítése) és segít csökkenteni az izomfájdalmat az ágyéki, nyaki, vállbeli és hái tájékon, a helytelen testtartás miatt. 12 mágnessel van ellátva - 6 a gerinc számára, 6 az ágyéki területre, elrendezve úgy, hogy megkönnyítse a fájdalmat és a kellemetlenséget ezeken a területeken. Alkalmas nőknek és férfiaknak egyaránt, mozgásszegény embereknek/azok számára, akik hosszú ideig dolgoznak az irodában. L-XL méret, de a hámok és az öv állítható. A zárás bársonnyal készül.

Anyagai: poliészter, spandex, nejlon, műanyag

Figyelem: a termék mágneseket tartalmaz. Kerülje az érintkezést számítógépekkel / videokazettákkal / CD-kkel / egyéb mágneses, az adattároláshoz szükséges adathordozókkal. Az övet úgy kell meghúznihúzni, hogy ne befolyásolja a vérkeringést. Nem ajánlott pacemakerekkel, inzulinpumpákkal, fémrudakkal, különféle gyógyszerindukciós eszközökkel, automatikus defibrillátorokkal rendelkező személyeknek vagy terhesség alatt. Ne használja nyílt sebeken.

Mennyiség: 1 db.

Gyártó: Lucy Style 2000

Fontos: az akció a készlet erejéig érvényes!

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Asztali verzió használata


Copyright © esteto.hu  


Általános felhasználási feltételek