esteto.hu
0 Termékek
0 Ft.
TERMÉK AJÁNLAT

Hajápoló Csomag Göndör vagy Hullámos Hajra - Alfaparf Milano Semi di Lino Curls: Sampon 250 ml, Hajmaszk 500 ml, Hajspray Fürtökre 125 ml

-3%
haj-pol-csomag-g-nd-r-vagy-hull-mos-hajra-alfaparf-milano-semi-di-lino-curls-sampon-250-ml-hajmaszk-500-ml-spray-pentru-bucle-125-ml-1.jpg

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Elérhetőség: készleten

Termék kódja: 490811

Ajánlat száma: 490517

Eredeti ár: 18.850 Ft

Ár: 18.258 Ft

Ingyenes szállítás
50.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és Megfelelőségi Nyilatkozat
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség
Szállítási díj: 900 Ft
15.000 Ft feletti rendeléskor

Hajápoló Csomag Göndör vagy Hullámos Hajra - Alfaparf Milano Semi di Lino Curls: Sampon 250 ml, Hajmaszk 500 ml, Hajspray Fürtökre 125 ml

Sampon Göndör vagy Hullámos Hajra - Semi di Lino Curls Enhancing Low Shampoo Alfaparf Milano, 250 ml: gyengéd sampon, amely definiálja a fürtöket és a hullámokat. Ragyogást kölcsönöz a hajnak, annak összegubancolása vagy szöszösítése nélkül. A Semi di Lino hajkezelő termékvonalat arra tervezték, hogy javítsa a loknik textúráját és megelőzze a haj természetes szépségének romlását. Harcol a haj kezelhetetlensége, a nedvesség és a légköri hatások ellen. A Climate-Proof aktív összetevőként képes megőrizni a haj optimális hidratáltsági szintjét, ugyanakkor védi a hajat a különféle klimatikus változások, a nedvesség és a változó hőmérséklet hatásai ellen.
Használati mód: vigye fel nedves hajra és masszírozza el. Bő vízzel öblítse le.

Hajmaszk Göndör vagy Hullámos Hajra - Semi di Lino Curls Hydrating Co-Wash Alfaparf Milano, 500 ml: a hajmaszk definiálja a fürtöket és a hullámokat. Intenzíven hidratálja a hajszálakat és érintésre puhává teszi a hajat. Ragyogást kölcsönöz a hajnak, annak összegubancolása vagy szöszösítése nélkül. A Semi di Lino hajkezelő termékvonalat arra tervezték, hogy javítsa a loknik textúráját és megelőzze a haj természetes szépségének romlását. Harcol a haj kezelhetetlensége, a nedvesség és a légköri hatások ellen. A Climate-Proof aktív összetevőként képes megőrizni a haj optimális hidratáltsági szintjét, ugyanakkor védi a hajat a különféle klimatikus változások, a nedvesség és a változó hőmérséklet hatásai ellen.
Használati mód: vigyen fel nedves hajra samponos hajmosás után pénzérme nagyságú, 1-2 adagnyi készítményt. Oszlassa el a haj hosszán és a hajvégeken, hagyja hatni 5 percig, majd öblítse le.

Hajspray Fürtökre - Semi di Lino Curls Reactivating Spray Alfaparf Milano, 125 ml: újraaktiváló hajspray a göndör fürtökre. Felfrissíti a loknik formáját, védi a hajat a hőtől és a nedvességtől. A Semi di Lino hajkezelő termékvonalat arra tervezték, hogy javítsa a loknik textúráját és megelőzze a haj természetes szépségének romlását. Harcol a haj kezelhetetlensége, a nedvesség és a légköri hatások ellen. A Climate-Proof aktív összetevőként képes megőrizni a haj optimális hidratáltsági szintjét, ugyanakkor védi a hajat a különféle klimatikus változások, a nedvesség és a változó hőmérséklet hatásai ellen.
Használati mód: permetezze nedves vagy száraz hajra. Kézzel formázza a fürtöket. Naponta többször is használható.

Hajtípus: Hullámos.

Előnyök: Hidratálás, Fénylő, Hajfürtök kihangsúlyozása.

Gyártó: Alfaparf Milano

Fontos: az akció a készlet erejéig érvényes!

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Asztali verzió használata


Copyright © esteto.hu  


Általános felhasználási feltételek