esteto.hu
0 Termékek
0 Ft.
TERMÉK AJÁNLAT

Törölköző Borotválkozásra - Men Rock White Cotton Shaving Towel

-15%
men-rock-white-cotton-shaving-towel-1.jpg

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Elérhetőség: készleten

Termék kódja: 5320

Ajánlat száma: 5320

Eredeti ár: 5.922 Ft

Ár: 4.997 Ft

Ingyenes szállítás
50.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és Megfelelőségi Nyilatkozat
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség
Szállítási díj: 900 Ft
a 50.000 Ft alatti rendeléskor

Törölköző Borotválkozásra - Men Rock White Cotton Shaving Towel: professzionális, elegáns megjelenésű és ergonomikus kialakítású, a legjobb minőségű puha pamutból készült, termék amely garantálja a maximális ellenállást. Optimális méretekkel rendelkezik, hogy tökéletesen takarja a szakállat, különösen a szakemberek által végzett hagyományos nedves borotválkozás esetén, mert megnyitja a pórusokat és kiteszi a szőrszál alsó részét, megkönnyítve a borotva csúsztatását és kellemes, precíz és kényelmes borotválkozást ígérve. A problémamentes borotválkozás elengedhetetlen kellék még a saját fürdőszobában is.

Használata: nedvesítse meg a törülközőt meleg vízben, tekerje körbe az arc alsó részét, az orr eltakarása nélkül, hagyja, hogy a hő kb. 2 percig megnyíljon a pórusokon, vegye le a törülközőt, alkalmazza a borotválkozási terméket, folytassa a borotválkozást; borotválkozás után nedvesítse meg újra a törülközőt hideg vízben és óvatosan távolítsa el a borotválkozáshoz használt felesleges krémet/olajat; minden használat után ajánlott megmosni a törölközőt

Méretek: 100 cm x 30 cm

Mennyiség: 1 db.

Kinek: Férfi.

Gyártó: Menrock

Fontos: az akció a készlet erejéig érvényes!

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Asztali verzió használata


Copyright © esteto.hu  


Általános felhasználási feltételek