esteto.hu
0 Termékek
0 Ft.
TERMÉK AJÁNLAT

Permanens Hajfesték Loncolor Natura, árnyalat 8.66 korall vörös

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Elérhetőség: készleten

Termék kódja: 534248

Ajánlat száma: 533969

Ár: 2.348 Ft

Ingyenes szállítás
100.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és Megfelelőségi Nyilatkozat
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség
Szállítási díj: 2.200 Ft
60.000 Ft feletti rendeléskor

Permanens Hajfesték Loncolor Natura, árnyalat 8.66 korall vörös: tartós/permanens hajfesték, amely élénk színt kínál, tartós és élettel teli, természetes megjelenéssel. Lehetővé teszi a haj természetes színének bezárását, nyitását vagy élénkítését. A csomagolásban lévő hajápoló maszk olívaolajjal és tejfehérjékkel hidratál és revitalizál, tápláló és regeneráló tulajdonságokkal rendelkezik a degradált, sérült haj számára. Ezenkívül a hajfesték biztosítja a szürke hajszálak tökéletes fedését, az intenzív ragyogást és a tartós színeket természetes visszaverődéssel.

A csomag tartalma:
- hajfesték krém (tubus) 50 ml;
- oxidáló krém 2 plikk x 25 ml;
- olívaolajos hajápoló maszk/pakolás 15 ml-es plikk;
- használati utasítás román/magyar nyelven;
- egy pár védőkesztyű.

Használati mód: a festéktubus és az oxidáló emulzió flakon teljes tartalmát használja fel (keverési arány: oxidálószer 1:1 - 50 ml:50 ml), amelyet nem fémes edényben keverjen össze a teljes homogenizációig, majd vigye fel a száraz hajra a tájékoztatóban leírtak szerint.

Megjegyzés: az eredeti színtől és az előzőleg alkalmazott hajkezeléstől (szőkítés, dauer stb.), valamint a hajfesték hatóidejétől függően az eredmény 1-2 árnyalattal eltérhet a katalógustól. A csomagoláson lévő fotón látható hajszín nem színválasztási kritérium. A pontosabb árnyalatválasztás érdekében ajánlott, hogy tanulmányozza a színkatalógust és a hátoldalon található jelöléseket. Festés előtt nem ajánlott hajat mosni. A festéket ne alkalmazza géllel, hajlakkal, olajjal vagy más ápolószerrel kezelt hajon a festés napján.

Figyelem: a hajfesték színezékei súlyos allergiás reakciókat okozhatnak! Ne használja a festéket, ha kiütés van az arcon vagy a fejbőrön. Ne használja szempillák vagy szemöldök festésére! Ne használja a festéket közvetlenül a haj szőkítése/világosítása, dauerolása vagy hosszabbítása után. Ezekben az esetekben a festést csak 10-14 nap múlva lehet elvégezni. Ugyanakkor ne használja a festéket az előzőleg hennával festett hajra vagy fémsókon alapuló termékekkel. Az allergiás reakciók kockázatának csökkentése érdekében olvassa el figyelmesen az útmutatót a termék használata előtt!!!

Előnyök: Hajszín megtartása.

Szín: Vörös.

Gyártó: Loncolor

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:

-11%
Permanens Hajfesték Loncolor Natura, árnyalat 7.1 hamuszőke
Permanens Hajfesték Loncolor Natura, árnyalat 7.1 hamuszőke

Eredeti ár: 1.814 Ft


Csökkentett ár: 1.601 Ft

-11%
Permanens Hajfesték Loncolor Natura, árnyalat 6.64 burgundi vörös
Permanens Hajfesték Loncolor Natura, árnyalat 6.64 burgundi vörös

Eredeti ár: 1.814 Ft


Csökkentett ár: 1.601 Ft


Asztali verzió használata


Copyright © esteto.hu  


Általános felhasználási feltételek