esteto.hu
0 Termékek
0 Ft.
TERMÉK AJÁNLAT

Tartós Hajfesték Gél - Schwarzkopf Live Intense Gel Color Permanent, árnyalat 10.21 Baby Blond

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Elérhetőség: készleten

Termék kódja: 539253

Ajánlat száma: 538972

Ár: 4.695 Ft

Ingyenes szállítás
100.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és Megfelelőségi Nyilatkozat
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség
Szállítási díj: 2.200 Ft
60.000 Ft feletti rendeléskor

Tartós Hajfesték Gél - Schwarzkopf Live Intense Gel Color Permanent, árnyalat 10.21 Baby Blond: tartós hajfesték gél formájában, aloe verával, jojobával és kaktusszal, amely természetes ragyogást biztosít. Fenntartja a hajszálak hidratáltságát és elfedi a fehér hajszálakat. Könnyen alkalmazható és sokáig tart.

A csomag tartalma:
- 1 tubus színező gél 60 ml;
- 1 oxidáló 60 ml;
- 1 ápoló balzsam 22.5 ml;
- 1 pár kesztyű;
- 1 használati útmutató.

Használati mód: mielőtt elkezdené a folyamatot, figyelmesen olvassa el az utasításokat. A festéket száraz, kezeletlen hajra kell felvinni, a csomagolásban lévő kesztyű segítségével.
1. Előkészítés: az eljárás megkezdése előtt ajánlott lefedni a vállakat fóliával / törülközővel. A festéket száraz hajra használja. Szüksége van egy órára is, hogy figyelemmel kísérje az alkalmazási időt.
2. Keverék: kesztyű viselése ajánlott. Csomagolja ki az oxidálószert, majd a tubus festéket (úgy, hogy a kupak hátuljával átszúrja a tömítést), majd öntse a teljes tartalmat az applikátor palackjába és rázza fel, amíg sima nem lesz. A befejezés után nyissa ki a fedelet és indítsa el az alkalmazást. A keverék színe az alkalmazás során változik, de ez nincs hatással a szín eredményére.
3.1. Teljes felvitel: ajánlott, ha a festést először végzi vagy ha a korábban festett haj teljesen benőtt, azaz nem figyelhető meg növekedés. Kezdje a fej hátsó részétől és vigye fel az előkészített keveréket hajtincsenként, majd egyenletesen oszlassa el. Tanácsos, hogy azonnal távolítsa el a foltokat a bőrről. Hagyja a festéket 30 percig hatni. A 10.0 és 10.21 árnyalatok esetében a hatóidő 45 perc.
3.2. Alkalmazás benőtt gyökereken: akkor ajánlott, ha a haj festett és csak a megnövekedett hajgyökerei vannak vagy ha a hajszálak sötétebbek vagy sérültek. Válassza szét a hajat az applikátor palack hegyével és a keverék 2/3 -át csak a megnőtt hajgyökerekre vigye fel, majd használja a keveréket az elválasztási út mentén és ujjhegyével oszlassa el a gyökereken (hagyja a kezében lévő kesztyűt). Ismételje meg az eljárást a teljes megnőtt hajterületen. Hagyja a színezőkeveréket 20 percig hatni és a többi keveréket vigye fel az egész hajra, hagyja hatni további 10 percig. A 10.0 és 10.21 árnyalatok esetében a hatóidő 30 perc. A maradékot legfeljebb 15 percig vigye fel a többi hajra.
4. Öblítés és kezelés festés után: vegye fel újból a kesztyűt a haj öblítéséhez. Az idő végén alaposan öblítse le a haját, amíg a víz tiszta marad. Ezt követően vigye fel a kondicionálót (balzsamot) a csomagolásból, hagyja rajta 2 percig, majd öblítse le. Fényességet ad, puha és könnyen fésülhetővé teszi a hajat.

Figyelem: a vállaknál hosszabb haj esetén 2 doboz szükséges!

Előnyök: Fénylő, Hajszín megtartása.

Szín: Szőke.

Gyártó: Live

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Asztali verzió használata


Copyright © esteto.hu  


Általános felhasználási feltételek