esteto.hu
0 Termékek
0 Ft.
TERMÉK AJÁNLAT

Tartós Hajfesték Férfiaknak - Schwarzkopf Live Permanent Colour 100% Grey Coverage, árnyalat 880 Expresso Brown

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Elérhetőség: készleten

Termék kódja: 539257

Ajánlat száma: 538976

Ár: 4.695 Ft

Ingyenes szállítás
100.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és Megfelelőségi Nyilatkozat
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség
Szállítási díj: 2.200 Ft
60.000 Ft feletti rendeléskor

Tartós Hajfesték Férfiaknak - Schwarzkopf Live Permanent Colour 100% Grey Coverage, árnyalat 880 Expresso Brown: tartós hajfesték férfiaknak. Őszes/szürke hajra alkalmas, biztosítva a fehér hajszálak teljes fedését. Ugyanakkor élénk és tartós színt biztosít.

A csomag tartalma:
- 1 festék: 60 ml;
- 1 oxidáló: 60 ml;
- hajbalzsam 22.5 ml;
- egy pár kesztyű;
- használati útmutató.

Használati mód:
1. Előkészítés: az eljárás megkezdése előtt ajánlott lefedni a vállakat fóliával. A festéket száraz hajra használja. Szüksége van egy órára is, hogy figyelemmel kísérje az alkalmazási időt.
2. Keverék: kesztyű viselése ajánlott. Csomagolja ki az oxidálószert, majd a tubus festéket (úgy, hogy a kupak hátsó részén átlyukasztja a tömítést), majd öntse a színező krém teljes tartalmát az applikátor palackjába és rázza fel, amíg sima nem lesz. A befejezés után nyissa ki a fedelet és indítsa el az alkalmazást. A keverék színe az alkalmazás során megváltozik, de ez nincs hatással a szín eredményére.
3.1. Teljes felvitele: ajánlott, ha a festést először végzi el vagy ha a korábban festett haj teljesen megnőtt, azaz nem figyelhető meg növekedés. Kezdje a fej hátsó részétől és vigye fel az előkészített keveréket hajtincsenként, majd egyenletesen oszlassa el. Javasolt hogy azonnal távolítsa el a foltokat a bőrről. Hagyja a festéket 30 percig hatni.
3.2. Alkalmazás benőtt hajgyökereken: akkor ajánlott, ha a haj festett és csak megnövekedett hajgyökerei vannak vagy ha a hajszálak sötétebbek vagy sérültek. Válassza szét a hajat az applikátor palack hegyével és a keverék 2/3 -át csak a benőtt gyökerekre vigye fel, majd használja a keveréket az elválasztási út mentén és ujjhegyével oszlassa el a gyökereken (hagyja a kezében lévő kesztyűt). Ismételje meg az eljárást a teljes benőtt hajterületen. Hagyja a színező keveréket 20-30 percig hatni és a többi keveréket vigye fel az egész hajra, hagyja hatni további 5-10 percig.
4. Öblítés és kezelés festés után: vegye fel újból a kesztyűt a haj öblítéséhez. Az idő végén alaposan öblítse le a hajat, amíg a víz tiszta marad. A további ápolás érdekében vigye fel a maszkot a csomagolásból, hagyja rajta 2 percig, majd öblítse le. A maszk ragyogást kölcsönöz, a hajat puhává és könnyen fésülhetővé teszi.

Előnyök: Fénylő, Hajszín megtartása.

Szín: Sötétbarna.

Gyártó: Live

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Asztali verzió használata


Copyright © esteto.hu  


Általános felhasználási feltételek