esteto.hu
0 Termékek
0 Ft.
TERMÉK AJÁNLAT

Tartós Szőkítő Férfiaknak - Schwarzkopf Live Permanent Lightener, árnyalata 00B Blonde Ice

-11%
tart-s-sz-k-t-f-rfiaknak-schwarzkopf-live-permanent-lightener-rnyalata-00b-blonde-ice-1.jpg

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Elérhetőség: készleten

Termék kódja: 539266

Ajánlat száma: 538985

Eredeti ár: 3.841 Ft

Ár: 3.415 Ft

Ingyenes szállítás
100.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és Megfelelőségi Nyilatkozat
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség
Szállítási díj: 2.200 Ft
60.000 Ft feletti rendeléskor

Tartós Szőkítő Férfiaknak - Schwarzkopf Live Permanent Lightener, árnyalata 00B Blonde Ice: tartós szőkítő férfiaknak. Hűvös szőkeséget, csillogó hajat biztosít. Legfeljebb 4 tónussal halványítja a hajszínt és semlegesíti a sárga árnyalatot. Ezenkívül a hajat simának hagyja a használat után.

A csomag tartalma:
- 1 szőkítőkrém: 50 ml;
- 1 oxidáló: 50 ml;
- hajbalzsam: 20 ml;
- egy pár kesztyű;
- használati útmutató.

Használati mód: figyelmesen olvassa el a csomagban található használati utasítást!
1. Előkészítés: A folyamat elkezdése előtt ajánlott befedni a vállat fóliával. Száraz hajra használja. Szüksége van egy órára is, hogy figyelemmel kísérje a ható-és alkalmazási dőt.
2. Keverék: kesztyű viselése ajánlott. Vegye ki az oxidálószert, majd a szőkítőkrémet (a kupak hátoldalán levő tömítés átlyukasztásával), majd öntse a teljes krémtartalmat az applikátor flakonjába, és rázza fel, amíg sima nem lesz. A befejezés után nyissa ki a fedelet és indítsa el a felvitelt. Azonnal kezdheti is.
3.1. Teljes felvitel: ajánlott, ha a szőkítést először végzi vagy ha a korábban festett / szőkített haj teljesen megnőtt, azaz nem figyelhető meg növekedés. A keveréket egyenletesen oszlassa el és hagyja hatni 30-45 percig.
3.2. Felvitel benőtt hajgyökerekre: akkor ajánlott, ha a haj tartósan szőkített és csak a hajgyökerek nőttek be vagy ha a hajszálak sötétebbek vagy sérültek. Válassza szét a hajat az applikátor palack hegyével és csak a benőtt gyökerekre vigye fel, majd használja a keveréket az elválasztási út mentén és ujjhegyével ossza szét a hajgyökereken (hagyja a kezén lévő kesztyűt). Ismételje meg az eljárást a teljes benőtt területen. Hagyja hatni 30-40 percig, amíg a teljes terület ugyanazt a szőke eredményt kapja, mint a többi hajrész. Ha szükséges, nedvesítse meg a végeket és kenje el a keveréket a többi részre, hogy egyenletes eloszlást biztosítson és hagyja a keveréket további 2-5 percig hatni.
4. Öblítés és hajfestés utáni kezelés: ismét vegye fel az öblítsére a védőkesztyűt. Az hatóidő végén alaposan öblítse le a haját, amíg a víz tiszta marad. A további ápolás érdekében vigye fel a csomagolásban lévő maszkot, hagyja rajta 3 percig, majd öblítse le. A maszk ragyogást kölcsönöz, a hajat puhává és könnyen fésülhetővé teszi.

Figyelem: a szőkítés hatása a felviteli és hatóidő tartamának hosszától és a természetes hajszín sötét színétől függ. Az optimális eredmény érdekében a felviteli időt nem szabad lerövidíteni. A helyes alkalmazási idő meghatározásához ellenőrizze a felvitel során egy vékony hajtincsen való törléssel, 25 perc elteltével, hogy megnézze a szőkítés szintjét. Minél sötétebb a hajszín, annál tovább tart az alkalmazás, de nem haladhatja meg a 45 percet.

Szín: Szőke.

Gyártó: Live

Fontos: az akció a készlet erejéig érvényes!

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Asztali verzió használata


Copyright © esteto.hu  


Általános felhasználási feltételek