esteto.hu
0 Termékek
0 Ft.
TERMÉK AJÁNLAT

Tartós Hajszőkítő - Schwarzkopf Palette Intensive Color Creme Lightener Permanent, árnyalat 0.00 (E20) Nagyon Világos Szőke

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Elérhetőség: készleten

Termék kódja: 539286

Ajánlat száma: 539005

Ár: 2.348 Ft

Ingyenes szállítás
100.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és Megfelelőségi Nyilatkozat
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség
Szállítási díj: 2.200 Ft
60.000 Ft feletti rendeléskor

Tartós Hajszőkítő - Schwarzkopf Palette Intensive Color Creme Lightener Permanent, árnyalat 0.00 (E20) Nagyon Világos Szőke: tartós hajszőkítő, akár 8 hétig tartó sárgulásgátló hatással. Ápolja a hajat a festés során, biztosítva a haj táplálását és a hidratálását a keratin, a plex szérum és a tápláló olaj tartalomnak köszönhetően. Védelmet nyújt és akár 4 árnyalattal halványít.

A csomag tartalma:
- 1 világosító krém: 50 ml;
- 1 oxidáló: 50 ml;
- hajmaszk 10 ml;
- kesztyűk;
- használati útmutató.

Alkalmazási mód:
1. Előkészítés: az eljárás megkezdése előtt ajánlott befedni a vállakat fóliával. A világosítót száraz hajra használja. Szüksége van egy órára is, hogy figyelemmel kísérje az alkalmazási időt.
2. Keverék: kesztyű viselése ajánlott. Csomagolja ki az oxidálószert, majd a színező krémcsövet (úgy, hogy átfúrja a zárót a fedél hátoldalán), majd öntse a teljes tartalmat egy üveg vagy porcelán tálba és keverje simára. Ne használjon fémes tárgyakat!
3.1. Teljes felvitel: ajánlott, ha a szőkítést először végzi el vagy ha a korábban szőkített / festett haj teljesen megnőtt, azaz nem figyelhető meg növekedés. Kezdje a fej hátsó részétől és vigye fel az előkészített keveréket hajtincsenként, az egész hajra, ecsettel, hagyjon 2 cm szabad utat a haj tövében, majd egyenletesen ossza el. Ezután vigye fel a keveréket a hajgyökérre. Javasolt, hogy azonnal távolítsa el a foltokat a bőrről. Hagyja a festéket 30 percig hatni.
3.2. Alkalmazás benőtt hajgyökereken: akkor ajánlott, ha a haj szőkített / festett és csak a megnőtt hajgyökerei vannak, vagy ha a hajszálak sötétebbek vagy sérültek. A keveréket ecsettel csak a megnőtt hajgyökerekre vigye fel és hagyja hatni 20 percig. Az idő letelte után egyenletesen ossza el a keveréket vékony fogazatú (nem fém) fésűvel és hagyja hatni további 10 percig.
4. Öblítés és kezelés festés után: vegye fel újból a kesztyűt a haj öblítéséhez. Az idő végén alaposan öblítse le a hajat, amíg a víz tiszta marad. A további ápolás érdekében vigye fel a csomagolásban lévő hajmaszkot, hagyja rajta hatni 2 percig, majd öblítse le.

Figyelem: az állaknál hosszabb hajhoz 2 dobozzal használjon!

Előnyök: Fénylő, Hajszín megtartása.

Mennyiség: 110 ml.

Szín: Szőke.

Gyártó: Palette

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Asztali verzió használata


Copyright © esteto.hu  


Általános felhasználási feltételek