esteto.hu
0 Termékek
0 Ft.
TERMÉK AJÁNLAT

Csomag 2 x Árnyalatosító Hajbalzsam, Platinaszőke - CHI Farouk Ionic Color Illuminate Conditioner Platinum Blonde, 251ml

-17%
csomag-2-x-rnyalatos-t-hajbalzsam-platinasz-ke-chi-farouk-ionic-color-illuminate-conditioner-platinum-blonde-251ml-1.jpg

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Elérhetőség: készleten

Termék kódja: 548432

Ajánlat száma: 548141

Eredeti ár: 11.251 Ft

Ár: 9.277 Ft

Ingyenes szállítás
50.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és Megfelelőségi Nyilatkozat
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség
Szállítási díj: 900 Ft
15.000 Ft feletti rendeléskor

Csomag 2 x Árnyalatosító Hajbalzsam, Platinaszőke - CHI Farouk Ionic Color Illuminate Conditioner Platinum Blonde, 251ml:

Árnyalatosító Hajbalzsam, Platinaszőke - CHI Farouk Ionic Color Illuminate Conditioner Platinum Blonde, 251ml színező balzsam, amelynek célja a haj színének intenzívebbé tétele és revitalizálása a festések közötti időközökben. A kerámiát, selyemfehérjéket és aminosavakat tartalmazó Silk Amino Komplexum gazdagított formula behatol a hajszál kutikulájába, hogy raktározza a színes pigmenteket, miközben optimális hidratálást és táplálást biztosít. Élénk árnyalatot biztosít mind a természetes, mind a festett haj számára, segít hosszabb ideig fenntartani és lehetővé teszi, hogy személyre szabott árnyalatokat kapjon a színek keverésével.
Összetevők: kerámia, selyemfehérjék, aminosavak
Alkalmazás: egyenletesen vigye fel a törölközőszáraz hajra, hagyja hatni 1-5 percet (intenzívebb és ellenállóbb árnyalatokra 5 percig hagyja hatni hőbevitel mellett, majd további 10-20 percig szobahőmérsékleten), majd öblítse le. Használja, ahányszor szükséges. A termék porózus felületeket foltozhat be. Használatakor viseljen védőkesztyűt.

Hajtípus: Szőke.

Előnyök: Revitalizálás.

Gyártó: CHI

Származás: Manufactured by/Fabriqué par/Hecho en E.U.A por Farouk Systems, INC. Houston, Texas 77090, USA
Imported for the EEC by Farouk Systems Europe, B.V. De Brand 40, NL-3823 LL AMERSFOORT, The Netherlands
Made in U.S.A.


Fontos: az akció a készlet erejéig érvényes!

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Asztali verzió használata


Copyright © esteto.hu  


Általános felhasználási feltételek