esteto.hu
0 Termékek
0 Ft.
TERMÉK AJÁNLAT

Csomag 2 x Kezelő Hajfény Szérum Leave-In - CHI Farouk Deep Brilliance Olive & Monoi Shine Serum Light Weight Leave-In Treatment, 177ml

-4%
csomag-2-x-kezel-hajf-ny-sz-rum-leave-in-chi-farouk-deep-brilliance-olive-monoi-shine-serum-light-weight-leave-in-treatment-177ml-1.jpg

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Elérhetőség: készleten

Termék kódja: 548463

Ajánlat száma: 548172

Eredeti ár: 22.699 Ft

Ár: 21.613 Ft

Ingyenes szállítás
50.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és Megfelelőségi Nyilatkozat
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség
Szállítási díj: 900 Ft
15.000 Ft feletti rendeléskor

Csomag 2 x Kezelő Hajfény Szérum Leave-In - CHI Farouk Deep Brilliance Olive & Monoi Shine Serum Light Weight Leave-In Treatment, 177ml:

Kezelő Hajfény Szérum Leave-In - CHI Farouk Deep Brilliance Olive & Monoi Shine Serum Light Weight Leave-In Treatment, 177ml: a szérum laza formulája azonnal simítja a hajat, természetes mozgást és hihetetlen ragyogást nyújtva a hajat selymessé és könnyen kezelhetővé teszi, elnehezítés nélkül. Olívaolajat és Monoi olajat tartalmazva (kókuszdió és Tiare virág olajok keveréke) optimálisan hidratálja a kapilláris rostokat, fenntartva a nedvességszintet ezek szerkezetében, javítja és mélyen táplálja a hajszálakat, visszaadva a haj rugalmasságát és hajlékonyságát, ugyanakkor hatékonyan védi a környezeti tényezők káros hatásai ellen. Nem tartalmaz parabéneket.
Összetevők: olívaolaj, Monoi olaj
Alkalmazás: tegyen egy kis mennyiséget a tenyerébe és egyenletesen oszlassa el a hajon, majd formázza a hajat tetszés szerint. Ne öblítse le.

Előnyök: Fénylő, Simító, Hidratálás, Tápláló.

Gyártó: CHI

Származás: Manufactured by/Fabriqué par/Hecho en E.U.A por Farouk Systems, INC. Houston, Texas 77090, USA
Imported for the EEC by Farouk Systems Europe, B.V. De Brand 40, NL-3823 LL AMERSFOORT, The Netherlands
Made in U.S.A.


Fontos: az akció a készlet erejéig érvényes!

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Asztali verzió használata


Copyright © esteto.hu  


Általános felhasználási feltételek