esteto.hu
0 Termékek
0 Ft.
TERMÉK AJÁNLAT

Tartós Hajfesték - Wella Wellaton Intense Color Cream, árnyalata 12/1 Hamu Speciálszőke

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Elérhetőség: készleten

Termék kódja: 591331

Ajánlat száma: 591039

Ár: 3.201 Ft

Ingyenes szállítás
100.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és Megfelelőségi Nyilatkozat
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség
Szállítási díj: 2.200 Ft
60.000 Ft feletti rendeléskor

Tartós Hajfesték - Wella Wellaton Intense Color Cream, árnyalata 12/1 Hamu Speciálszőke: hajfesték az intenzív szín érdekében. Biztosítja a fehér haj egyenletes befedését, valamint hosszan tartó és csillogó árnyalatot. Védőréteget képez a káros környezeti tényezők hatása ellen, nem szárít és nem károsítja a haj szerkezetét.

A csomag tartalma:
1 x színező krém, 50ml.
1 x fejlesztő folyadék
1x Intense Gloss kezelés.
1x pár kesztyű.
1 x használati utasítás.

Használati mód: olvassa el a csomagoláson található utasításokat. Egy nem fémes tálban keverje simára a festéket az oxidálószerrel. Oszlassa el szakaszokra a hajat és egyenletesen vigye fel. Hagyja hatni 15-20 percig, majd alaposan öblítse le a haját vízzel.

Figyelem: használat közben viseljen védőkesztyűt. A hajfestékek allergiás reakciókat okozhatnak. 48 órával az alkalmazás előtt végezzen allergia tesztet. Olvassa el és kövesse az utasításokat. Ne használja 16 év alatti személyeknél. Ne fesse a haját, ha kiütések vannak az arcon vagy ha a fejbőr érzékeny, irritált vagy sérült. Ne használja a szemöldök, szempillák festésére. Kerülje a szemmel vagy sérült bőrrel való érintkezést. A termékkel érintkezve azonnal öblítse ki a szemet. Gyermekektől tartsa távol.

Hajtípus: Minden típus.

Mennyiség: 110 ml.

Szín: Szőke.

Gyártó: Wellaton

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Asztali verzió használata


Copyright © esteto.hu  


Általános felhasználási feltételek