esteto.hu
0 Termékek
0 Ft.
TERMÉK AJÁNLAT

Toner - Londa Professional Color Tune Express Blonde Toners, árnyalata /06 Soft Blush, 60 ml

-17%
toner-londa-professional-color-tune-express-blonde-toners-rnyalata-06-soft-blush-60-ml-1.jpg

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Elérhetőség: készleten

Termék kódja: 606190

Ajánlat száma: 605907

Eredeti ár: 2.454 Ft

Ár: 2.028 Ft

Ingyenes szállítás
100.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és Megfelelőségi Nyilatkozat
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség
Szállítási díj: 2.200 Ft
60.000 Ft feletti rendeléskor

Toner - Londa Professional Color Tune Express Blonde Toners, árnyalata /06 Soft Blush, 60 ml: toner/hajfesték, amely gyors eredményt ad. Csodálatos hideg árnyalatokat biztosít kevesebb, mint 20 perc alatt. Korrigálja és semlegesíti a nem kívánt tónusokat és intenzív csillogást biztosít. Az Instant Metal Protection Technology technológián alapul, amely mélyen védi a hajat. A krém-gél hatékonyan ápol, miközben egyenletes színt biztosít. Az összes Express Blonde Color árnyalat kombinálható az intenzív és többdimenziós eredmény érdekében.

Használati mód: használható mint:
- Blonde Toning - toner a nem kívánt árnyalatok semlegesítésére és a színek helyesbítésére – hatóidő akár 15 percig – kombinálható 1,9%-os oxidálóval 1:2 arányban (60ml toner + 120ml oxidáló).
- Base Maker - különböző technikákkal könnyű átmenetet teremteni a természetes hajgyökér és az elszíneződött hosszúságok között – hatóidő 10 perctől 30 percig – kombinálható 4%-os oxidálóval 1:2 arányban (60ml toner + 120ml oxidáló).

Figyelem: Kérjük, figyelmesen olvassa el a használati utasítást. A termék allergiás reakciókat válthat ki. Ne használja a terméket, ha a fejbőr irritált vagy karcos, sérült. Tartsa távol gyermekektől. Kövesse a használati utasítást. Védőkesztyű viselése javasolt,

Megjegyzés: a toner nem tartalmazza az oxidálót. Az oxidálót külön kell megvásárolni.

Mennyiség: 60 ml.

Szín: Szőke.

Gyártó: Londa Professional

Fontos: az akció a készlet erejéig érvényes!

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Asztali verzió használata


Copyright © esteto.hu  


Általános felhasználási feltételek