esteto.hu
0 Termékek
0 Ft.
TERMÉK AJÁNLAT

Hajápoló Csomag Göndör vagy Hullámos Hajra - Semi di Lino Curls Enhancing Alfaparf Milano: Sampon 1000 ml + Hajmaszk 500 ml

-4%
haj-pol-csomag-g-nd-r-vagy-hull-mos-hajra-semi-di-lino-curls-enhancing-alfaparf-milano-sampon-1000-ml-hajmaszk-500-ml-1.jpg

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Elérhetőség: készleten

Termék kódja: 680909

Ajánlat száma: 680609

Eredeti ár: 16.284 Ft

Ár: 15.593 Ft

Ingyenes szállítás
50.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és Megfelelőségi Nyilatkozat
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség
Szállítási díj: 900 Ft
15.000 Ft feletti rendeléskor

Hajápoló Csomag Göndör vagy Hullámos Hajra - Semi di Lino Curls Enhancing Alfaparf Milano: Sampon 1000 ml + Hajmaszk 500 ml:

Sampon Göndör vagy Hullámos Hajra - Semi di Lino Curls Enhancing Low Shampoo Alfaparf Milano, 1000 ml: a szelíden ható sampon definiálja a fürtöket és a hullámokat. Ragyogást kölcsönöz a hajnak, annak összegubancolása vagy szöszösítése nélkül. A Semi di Lino hajkezelő termékvonalat arra tervezték, hogy javítsa a loknik textúráját és megelőzze a haj természetes szépségének romlását. Harcol a haj kezelhetetlensége, a nedvesség és a légköri hatások ellen. A Climate-Proof aktív összetevőként képes megőrizni a haj optimális hidratáltsági szintjét, ugyanakkor védi a hajat a különféle klimatikus változások, a nedvesség és a változó hőmérséklet hatásai ellen.

Hajmaszk Göndör vagy Hullámos Hajra - Semi di Lino Enchancing Mask Curls Wavy& Curly Hair Alfaparf Milano, 500 ml: a hajmaszk definiálja a fürtöket és a hullámokat. Intenzíven hidratálja a hajszálakat és érintésre puhává teszi a hajat. Ragyogást kölcsönöz a hajnak, annak összegubancolása vagy szöszösítése nélkül. A Semi di Lino hajkezelő termékvonalat arra tervezték, hogy javítsa a loknik textúráját és megelőzze a haj természetes szépségének romlását. Harcol a haj kezelhetetlensége, a nedvesség és a légköri hatások ellen. A Climate-Proof aktív összetevőként képes megőrizni a haj optimális hidratáltsági szintjét, ugyanakkor védi a hajat a különféle klimatikus változások, a nedvesség és a változó hőmérséklet hatásai ellen.

Hajtípus: Hullámos.

Előnyök: Hidratálás, Fénylő.

Gyártó: Alfaparf Milano

Fontos: az akció a készlet erejéig érvényes!

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Asztali verzió használata


Copyright © esteto.hu  


Általános felhasználási feltételek