esteto.hu
0 Termékek
0 Ft.
TERMÉK AJÁNLAT

Koncentrált Kezelés Gyenge, Hajhullásra Hajlamos a hullásra és Fésülés Általi Töredezésre - Kerastase Fusio-Dose With Collagen Peptide Fragment Concentre Genesis, 10 x 12 ml

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Elérhetőség: készleten

Termék kódja: 711430

Ajánlat száma: 711117

Ár: 44.706 Ft

Ingyenes szállítás
50.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és Megfelelőségi Nyilatkozat
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség
Szállítási díj: 900 Ft
15.000 Ft feletti rendeléskor

Koncentrált Kezelés Gyenge, Hajhullásra Hajlamos a hullásra és Fésülés Általi Töredezésre - Kerastase Fusio-Dose With Collagen Peptide Fragment Concentre Genesis, 10 x 12 ml: koncentrált kezelés legyengült, finom vagy vékony hajra, amely gyors eredményeket biztosít a hajszálak erősítésében és volumenében, anélkül, hogy elnehezítené a hajat. Ez a termék kollagén peptid fragmenssel van gazdagítva, amely hozzájárul a hajtüszők helyreállításához.

Kerastase Fusio-Dose boosterrel együtt használatos, a haj igényeitől függően, amely külön is megvásárolható. Az erősítő és koncentrátum egyedülálló kombinációja, hatékonyabb és továbbfejlesztett, több mint 30 különböző kombinációt kínál több hajszükséglet egyidejű kezelésére, a fénytelen vagy sérült hajtól, a színápolástól vagy a hajtáplálástól. A koncentrátum a stylist / fodrász által azonosított elsődleges hajszükségletet szolgálja, míg az erősítő a felhasználó által azonosított másodlagos hajszükségletet.

Használata: Vigye fel a nedves hajára, gyengéden masszírozza be, majd öblítse le bő vízzel. Hetente egyszer használja.

Hajtípus: Vékony hajszál.

Előnyök: Hajhullás ellen.

Mennyiség: 10x12ml.

Gyártó: Kerastase

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Asztali verzió használata


Copyright © esteto.hu  


Általános felhasználási feltételek