esteto.hu
0 Termékek
0 Ft.
TERMÉK AJÁNLAT

Hajápoló csomag a regenerálásért és helyreállításért Alfaparf Milano Cellula Madre - Regeneráló hajelixír 12 x 13ml, Szerkezetálakítási hajkezelés 150ml

-2%
haj-pol-csomag-a-regener-l-s-rt-s-helyre-ll-t-s-rt-alfaparf-milano-cellula-madre-regener-l-hajelix-r-12-x-13ml-szerkezet-lak-t-si-hajkezel-s-150ml-1.jpg

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Elérhetőség: készleten

Termék kódja: 334542

Ajánlat száma: 334251

Eredeti ár: 20.133 Ft

Ár: 19.541 Ft

Ingyenes szállítás
50.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és Megfelelőségi Nyilatkozat
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség
Szállítási díj: 900 Ft
15.000 Ft feletti rendeléskor

Hajápoló csomag a regenerálásért és helyreállításért Alfaparf Milano Cellula Madre - Regeneráló hajelixír 12 x 13ml, Szerkezetálakítási hajkezelés 150ml - a következő termékeket tartalmazza:

Regeneráló hajelixír argán őssejtekkel - Alfaparf Milano Semi Di Lino Sublime Cellula Madre Beauty Genesis, 12 fiola x 13ml: koncentrált formulájú hajelixír, argán növényi őssejtekkel gazdagítva, ezek azon képessége, hogy folyamatosan megújulnak, minden hajtípusnak optimális ápolást biztosítanak. Intenzív regeneráló hatása van, a hajnak egészséges és ragyogó, vitalitással teli megjelenést biztosít. Alkalmazása: a hidratálási/szerkezetátalakítási/vitalitásbeli multiplikátor kezelések keverékével kell használni 1:2 arányban (1 elixír fiola + 25ml kezelés), hatóideje 15 perc egy hőforrás alatt, majd következik az öblítés. Nem ajánlatos alacsony hőmérsékleti fokokon tárolni. A folyadék kristályosodása visszafordítható, az ampullát a kezek között vagy egy langyos vízsugár alatt lehet felmelegíteni.

Hajszerkezetátalakító multiplikátor kezelés - Alfaparf Milano Semi Di Lino Sublime Cellula Madre Restructuring Multiplier, 150ml: professzionális használatra alkalmas koncentrátum-kezelés, amely mélyen táplál és hidratál, főleg a száraz hajra felel meg. A Beauty Genesis regeneráló hajelixír keverékében használható, így képezve egy ultra teljesítményű gél-emulziót, amely erősíti a nutritív hatást, anélkül, hogy terhelné a hajat. A Shine Fix és Color Fix innovatív összetevőket tartalmazza, amely a hajnak egy egészséges és ragyogó megjelenész adnak, illetve egy élénk és fényes színt. Használata könnyű a speciális adagolónak köszönhetően. Alkalmazása: használa előtt jól rázza fel, 25ml-t keverjen össze egy Beauty Genesis hajelixír fiolával és az emulziót vigye fel a hajra, hagyja hatni 15 percig egy meleg hőforrás alatt, majd öblítse le.

Hajtípus: Degradált.

Előnyök: Regenerálás, Helyreállító, Revitalizálás.

Gyártó: Alfaparf Milano

Fontos: az akció a készlet erejéig érvényes!

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Asztali verzió használata


Copyright © esteto.hu  


Általános felhasználási feltételek