esteto.hu
0 Termékek
0 Ft.
TERMÉK AJÁNLAT

Mixton Tartós Hajfesték - Revlon Professional Revlonissimo Colorsmetique Pure Colors Mixing Shades Permanent Hair Color, árnyalat PC900 Fuchsia, 60 ml

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Elérhetőség: készleten

Termék kódja: 341008

Ajánlat száma: 340728

Ár: 6.082 Ft

Ingyenes szállítás
100.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és Megfelelőségi Nyilatkozat
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség
Szállítási díj: 2.200 Ft
60.000 Ft feletti rendeléskor

Mixton Tartós Hajfesték - Revlon Professional Revlonissimo Colorsmetique Pure Colors Mixing Shades Permanent Hair Color, árnyalat PC900 Fuchsia, 60 ml: egy hajszínfokozó és semlegesítő, amely kifejezetten arra készült, hogy megfeleljen a szakemberek legmodernebb hajápolási eljárásainak. Puha és krémes összetételének köszönhetően könnyen alkalmazható, teljes és egyenletes színfedést nyújt a hajnak, az őszhajat is beleértve. A kollekció 3 árnyalat színfokozót és 3 árnyalat színsemlegesítőt kínál az ügyfeleinek.

Használati mód: keverje össze egy nemfém tálban a festéket az oxidálószerrel a kívánt koncentrációban, 1:1.5 arányban (60 ml festék és 90 ml oxidálószer), a hatóidő maximum 50 perc. A nyert keveréket vigye fel száraz hajra, a hatóidő függ a hajtípustól és a kívánt színeredménytől. Majd bő vízzel öblítse le a hajat a festék teljes eltávolításáig. Olvassa el és tartsa be a használati utasításokat.

Figyelem: A festékhez nincs oxidálószer mellékelve. Az oxidálószert szükséges külön megvásárolni.

Mennyiség: 60 ml.

Szín: Rózsaszín.

Gyártó: Revlon Professional

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Asztali verzió használata


Copyright © esteto.hu  


Általános felhasználási feltételek