esteto.hu
0 Termékek
0 Ft.
TERMÉK AJÁNLAT

Hajápoló Csomag Tápláló Hatással a Száraz vagy Törékeny Hajra - Keune Care Vital Nutrition: Sampon 300 ml, Maszk 200 ml, Spray 200 ml

Várható kiszállítás: Max. 5 munkanap

Elérhetőség: készleten

Termék kódja: 548495

Ajánlat száma: 548204

Ár: 15.771 Ft

Ingyenes szállítás
50.000 Ft feletti rendeléskor
A minőség garanciája
számla és Megfelelőségi Nyilatkozat
Garantált pénzvisszafizetés
14 napos visszaküldési lehetőség
Szállítási díj: 900 Ft
15.000 Ft feletti rendeléskor

Hajápoló Csomag Tápláló Hatással a Száraz vagy Törékeny Hajra - Keune Care Vital Nutrition: Sampon 300 ml, Maszk 200 ml, Spray 200 ml:

Tápláló Sampon Száraz vagy Törékeny Hajra - Keune Care Vital Nutrition Shampoo 300 ml: gyengéd sampon, amely táplálja a hajat és helyreállítja hidratációs szintjét.
Összetevők: speciális fehérjék és B5 provitamin, amelyek elősegítik a haj regenerálódását és kiegyensúlyozzák a fejbőr vízszintjét.
Alkalmazás: vigye fel a nedves hajra és könnyedén masszírozza el. Jól öblítse le.
Hatás: intenzíven hidratál, a haj selymessé, fényessé és könnyen fésülhetővé válik

Tápláló Hajmaszk a Száraz és Törékeny Hajra - Keune Care Vital Nutrition Mask 200 ml: tápláló maszk Keravis komplexszel gazdagítva, amely által hidratáló szerek kerülnek a hajba, helyreállítva a rugalmasságot.
Összetevők: búza mikroproteinek, amelyek mélyen áthatolnak a hajba és segítik a belső szerkezet helyreállítását; Keravis komplex, amelynek célja a haj erősítése mind a felületen, mind a belül és amely a hajnak volument és testet ad
Alkalmazás: vigye fel a terméket nedves és tiszta hajra. Masszírozza el a terméket a hajba és nagyon finoman a fejbőrbe. Hatóidő: 5 perc. Ezután öblítse le bő vízzel.
Hatás: a haj egészséges és erővel teli, ellenálló és dús, könnyen fésülhető lesz

Tápláló Hajspray Proteinekkel a Száraz Hajra - Keune Care Vital Nutrition Protein Spray 200 ml: öblítést nem igénylő speciális formula, amely a hajszálak védelmére készült a színkezelések előtt, alatt és után, amely intenzíven tápláló és hidratáló hatással rendelkezik, miközben a hajnak teljes rugalmasságot és fényességet nyújt. Helyreállítja a szál szerkezetét és erősíti mind a felületet, mind a belső teret, megadva a volument és a testességet a hajnak.
Összetevők: alapvető ásványi anyag, Nutri-Injection Technology
Alkalmazás: rázza fel és nedves hajra vigye fel, stilizálja; Nem kell öblíteni.
Hatás: egészséges, védett, könnyen fésülhető haj

Hajtípus: Száraz.

Előnyök: Tápláló, Hidratálás, Regenerálás.

Gyártó: Keune

A mellékelt fotó informatív jellegű. A termékleírások tájékoztató jellegűek, a gyártók vagy az engedélyezett forgalmazók által benyújtott adatok szerint. Ezek és az ár előzetes értesítés nélkül megváltoztathatóak és nem képeznek semmiféle szerződéses kötelezettséget.

Egyéb termékek, amelyek érdekelhetik:


Asztali verzió használata


Copyright © esteto.hu  


Általános felhasználási feltételek