esteto.hu
0 Termékek
0 Ft.
TERMÉK AJÁNLAT

Hogyan érhet el tökéletes hamuszőkét


Sok nő úgy dönt, hogy festeni fogja a haját és ha egyfajta rangsorolást készítene a kedvenc színei közül, a hamuszőke minden bizonnyal köztük lenne. Ennek az árnyalatnak a viselője soha nem lesz olyan személy, akit könnyen figyelmen kívül lehet hagyni, de el kell ismernünk, hogy ez egy olyan szín, amelyet meglehetősen nehéz elérni és különösen fenntartani. A stylistok/fodrászok azonban számos ajánlást kínálnak Önnek, amelyeket a következő sorokban mutatunk be Önnek.

Forduljon szakemberekhez
Még ha nagyon sok hajfesték típust is talál az interneten, ez nem jelenti azt, hogy otthon, egyedül, megkaphatja meg a kívánt árnyalatot. A legjobb, ha olyan szakemberekhez fordul, akik tudják, mit kell tenniük ilyenkor. De kihasználhatja a Black Friday / Fekete Péntek ajánlatait, hogy kielégítő darab legyen Önnek kedvenc hajfestékéből, hogy biztosan megkapja kedvenc árnyalatait.

Vigyázzon a hajára
A tökéletes hamuszőkehez a hajszín világosítására/szőkítésére is szükség van, ami sokkal törékenyebbé teszi a hajat. Ezért nagyon vigyáznia kell a haj egészségére, kerülve a formázó termékeket és ne felejtse el a hidratáló kezeléseket alkalmazni. Választhat, hogy saját maga készíti-e el vagy megvásárolja a boltokból! Nem számít, fontos, hogy a haj egészséges legyen!

Mit csinálunk a hajgyökerekkel
A hajgyökerek az elsők, akik tudatják velünk, hogy szükség van a hajszín frissítésére. A túl gyakori festés azonban agresszívvé teheti, különösen akkor ha hamuszőkét szeretne, és Önnek például barna haja van. Ebben az esetben egy kis trükk nagyon hatékony: használja azokat a színező spray-ket, amelyek gyorsan elfedik a problémás gyökereket.

Vigyázat a napra!
Az erős napsugarak valójában nem a legjobb barátai festett szőke hajnak, ezért nagyon vigyázzon, hogy nagyvonalú kalapokkal védje a haját!

Lila sampon
Nem, ez egyáltalán nem legenda, de a lila sampon most igazán hasznos. Pigmentjeit felszívja a hajszál és így megakadályozza, sőt megállítja azoknak a meleg sárga árnyalatoknak a megjelenését, amelyeket nem szeretne.

Ne vigye túlzásba a hajmosást
A fenti ajánlás nem azt jelenti, hogy hetekig mosatlan hajjal kell maradnia, de nem szabad túlzásba vinni és naponta mosni. Vagy esetleg kipróbálhatja a száraz sampont. Ezenkívül az egészséges megjelenés érdekében az argán, a jojoba vagy akár az olívaolaj tökéletes!

Kérjen tanácsot szakemberektől
Nem szégyen megkérdezni a fodrászát, akinél festette a haját, hogy van -e néhány ajánlása a hajápolásra. Továbbá, ha problémái vannak, bízhat bennük, mert a legjobb megoldásokat kínálják Önnek és így sokáig élvezni fogja tökéletes hamuszőkeséget, amely minden tekintetet elcsábít!


Vásárolj online:

Eredeti ár: 16004 Ft


Csökkentett ár: 14083 Ft

Eredeti ár: 13230 Ft


Csökkentett ár: 10136 Ft

Eredeti ár: 10776 Ft


Csökkentett ár: 9496 Ft

Eredeti ár: 6402 Ft


Csökkentett ár: 5655 Ft

Eredeti ár: 6402 Ft


Csökkentett ár: 5655 Ft

Eredeti ár: 6402 Ft


Csökkentett ár: 5655 Ft

Eredeti ár: 6402 Ft


Csökkentett ár: 5655 Ft

Eredeti ár: 6402 Ft


Csökkentett ár: 5655 Ft

Eredeti ár: 5015 Ft


Csökkentett ár: 4481 Ft

Eredeti ár: 5015 Ft


Csökkentett ár: 4481 Ft

Eredeti ár: 5015 Ft


Csökkentett ár: 4481 Ft