esteto.hu
0 Termékek
0 Ft.
TERMÉK AJÁNLAT

A legjobb hajfesték otthonra


Éva méltó leszármazottai mindig is vonzódtak ahhoz, ami szépségtechnikákat jelent. Ez a figyelem állandó maradt az idők folyamán, csak a technikák fejlődtek tovább. De van egy másik jellemzője is a szebbik nemnek! Az, amelyen keresztül mindig sikerül feltalálniuk magukat: modern hajvágás, új hajszín stb. Valójában az egyik kedvenc változásuk a hajszín, amely segít elfedni a fehér / ősz hajat, de új megjelenést is ad. Ezért úgy döntöttünk, hogy adunk néhány információt arról, hogyan festheti a hajat otthon, hasonló eredményekkel, mint amikor szépségszalonba megy.

Ügyeljen a festék színére
Az első lépés: vásárolja meg a szükséges festékdobozokat. Használja ki teljes mértékben a hajfestékre vonatkozó gyakori kedvezményeket, hogy jó minőségű terméket akar vásárolni alacsony áron. Szintén figyeljen a színszámokra, ahol 1 fekete kék árnyalatokkal, 10 pedig világos szőke.

Allergiavizsgálat szükséges
Sajnos kellemetlen helyzetekkel is szembesülhet, amelyek az Ön által választott festék összetételében található bármely összetevővel szembeni allergiás reakció okoz. Ezért végezzen egy kis allergia-tesztet: vegyen egy kis festéket és vigye fel a fülre, hagyja 24 órán keresztül és ha nem érez kellemetlenséget, másnap nyugodtan festheti a haját.

Műanyag tál, nem fém tál
A festék összekeveréséhez szükség van: ecsetre és egy műanyag, nem fém tálra. Szüksége van ugyanakkor egyszer használatos kesztyűkre is - amelyek megtalálhatók a festékdobozban (nem mindig), csipeszekre/csattokra a haj elválasztásához, műanyag fóliára és fésűre.

Kövesse a csomagoláson található utasításokat
Az otthoni hajfestés során az egyik legfontosabb szabály az, hogy kövesse az utasításokat, amelyeket a gyártók adnak a termékek csomagolásán. Itt történik a legtöbb hiba, mert abban a vágyban, hogy erősebb színt kapjunk, vagy hogy biztosak legyünk abban, hogy "jól fog a szín", sok nő úgy dönt, hogy tovább hagyja hatni a hajfestéket a hajon. Teljes tévedés, mert így csak a fejbőrt és a hajat gyengíti és nem meglepő, hogy bizonyos kellemetlenségeket is szenvedhet, például irritációt vagy akár égési sérüléseket.

Sampon festett hajra
A gyártók által javasolt hatóidő után, amíg meg kell várni a festék hatását, vízzel emulgeálja a terméket. Nagyon jó öblítést igényel és ajánlott festett hajra való sampont használni, mert megállítja a haj oxidációját. Előzetesen készíthet készletet kedvenc termékeiből, amelyet bármikor használhat, de a legjobb, ha kihasználja azokat a Black Friday / Fekete Péntek ajánlatokat, amelyek rendkívül előnyösek.

Egyáltalán nem nehéz festeni otthon a hajat, de semmi sem akadályozza meg abban, hogy időnként átlépje egy szépségszalon küszöbét, egy speciális kezeléshez a hajához!


Vásárolj online:

Eredeti ár: 16004 Ft


Csökkentett ár: 14083 Ft

Eredeti ár: 13230 Ft


Csökkentett ár: 10136 Ft

Eredeti ár: 10776 Ft


Csökkentett ár: 9496 Ft

Eredeti ár: 6402 Ft


Csökkentett ár: 5655 Ft

Eredeti ár: 6402 Ft


Csökkentett ár: 5655 Ft

Eredeti ár: 6402 Ft


Csökkentett ár: 5655 Ft

Eredeti ár: 6402 Ft


Csökkentett ár: 5655 Ft

Eredeti ár: 6402 Ft


Csökkentett ár: 5655 Ft

Eredeti ár: 5015 Ft


Csökkentett ár: 4481 Ft

Eredeti ár: 5015 Ft


Csökkentett ár: 4481 Ft

Eredeti ár: 5015 Ft


Csökkentett ár: 4481 Ft