esteto.hu
0 Termékek
0 Ft.
TERMÉK AJÁNLAT

Hajfesték típusok


A hajfestés olyan művészet, amely alapos ismereteket igényel a hajfestékekkel kapcsolatos fontos elemekről. Túl sokan döntünk úgy, hogy festünk anélkül, hogy figyelembe vennénk néhány fontos szabályt, amelyek segíthetnek abban, hogy minden szemet vonzó hajat kapjunk. Az alkalmazási szabályok mellett, amelyek segítenek megvédeni a hajunkat, vannak bizonyos szabályok a festék színére vonatkozóan is. Segítenek nekünk abban a színválasztásban, amely valóban előnyös számunkra.

A hajfestés összetett folyamat, amely többet jelent, mint festék alkalmazása a hajon. Akár meg akarja változtatni a megjelenését, akár kísérletezne divatos árnyalatokkal, vagy befedni a fehér /ősz hajat, a hajfesték sokoldalúságot és kényelmet kínál a célok eléréséhez.

A stylistok/mesterfodrászok egyik legjobb hajápolási tippje, hogy nagyon óvatosan válasszuk ki a hajfesték színét és a hozzá tartozó kezeléseket, hogy illeszkedjenek a bőr színéhez és megjelenéséhez. A színválasztásnak olyan tényezők kombinációján kell alapulnia, mint a természetes hajszín, a szemszín és a bőrszín.

A szín szempontjából a legjobb választás érdekében a legkényelmesebb megoldás egy hajfesték katalógus megtekintése. Ott láthatja a valósághoz legközelebb álló színt, amelyet a fény vagy a telefon képernyője nem torzít el.

Milyen típusú hajfestéket találunk a piacon
A hajfestéknek több típusa létezik és általában fordított összefüggés van a sérülés/károsodás és a színező időtartama között (minél tovább tart, annál károsabb).

-Tartós hajfesték: A tartós hajfestékek oxidálószerként is ismertek. Ennek oka az, hogy az alkalmazás előtt oxidálószert (például hidrogén -peroxidot) és ammóniát kevernek a színezőanyaggal. Az állandó festékeket nem szabad olyan gyakran felvinni, mint a féltartós vagy ideiglenes hajfestékeket.

-Féltartós hajfesték: Ha változtatni szeretne a hajszínén, de fél az tartós festék mellékhatásaitól, akkor ez a típusú festék ideális az Ön számára. Ezek a festékek nem tartalmaznak ammóniát és sokkal kevesebb hidrogén -peroxidot tartalmaznak, mint a tartós hajfestékek. Nem olyan kemény a hajra és kevésbé valószínű, hogy allergiás reakciót okoz a fejbőrön. Az ilyen típusú festékek színmolekulái nemcsak a haj belsejében, hanem a kutikuláján is hatnak.

Még akkor is, ha a féltartós festék nagyon hasonló a tartós festékekhez, fontos megjegyezni, hogy az árnyalatot körülbelül 12-28 samponozással kell mosni. Ez a fajta hajfesték ideális, ha meg akar szabadulni a fehér/ősz hajtól, de közel szeretne maradni a haj természetes színéhez.

A legkényelmesebb megoldás az, ha a kozmetikumokat online vásárolja meg, az egyik ilyen üzlet, ahol széles a termékskála, az esteto.hu oldal.


Vásárolj online:

Eredeti ár: 16004 Ft


Csökkentett ár: 14083 Ft

Eredeti ár: 1281 Ft


Csökkentett ár: 1067 Ft