esteto.hu
0 Termékek
0 Ft.
TERMÉK AJÁNLAT

A legszebb hajfesték színek


Ha festeni szeretné a haját, a hajfesték kiválasztása nehéz lehet, tekintettel arra, hogy olyan sok festékszín-változat létezik a piacon. Sőt, meg kell találnia, hogy melyik a legjobb hajfesték márka, melyik a megfelelő festék a haj típusához és hogy otthon vagy a fodrászatban festi-e a haját.

Télen, amikor sok ruharéteget viselünk, a hajunk külsejére támaszkodunk és ez az egyetlen rész, amelyet fedetlenül hagyunk, hogy kikerüljünk ebből az egyhangúságból.

A színek tekintetében az idei paletta melegebb és világosabb árnyalatokat tartalmaz. A gazdag, semleges csokoládé vagy világos réz lesz a leggyakrabban használt hajszín. Ezenkívül sok élénk funky tónust viselnek, például kék, lila és élénkpiros, de a stylist azt javasolja, hogy hagyjuk a hajgyökereket a lehető legtermészetesebbnek és csak a hajhosszra tegyünk színt.

Miért a professzionális hajfesték a kereskedelmi hajfestékkel szemben?
Bármely fodrász megmondja, hogy a kereskedelmi hajfesték nem hasonlítható össze a professzionális hajfestékkel. Bár a kereskedelmi forgalomban kapható hajfesték sokkal erősebb oxidálószereket tartalmaz, nem tart olyan sokáig a hajon, mint egy professzionális hajfesték. A professzionális hajfesték jobb pigmenttel rendelkezik, erőteljesen hatol be a hajba, ami idővel növeli színállóságát. Ugyanakkor a professzionális hajfesték védőfaktorral is rendelkezik.

A szakértők azt tanácsolják, hogy professzionális festéket használjunk, különösen akkor, ha több mint két árnyalattal szeretnénk halványítani a hajszínt.

A kereskedelmi forgalomban kapható hajfestékekhez képest a professzionális hajfestékek sokkal szélesebb árnyalatban kaphatóak, ami lehetővé teszi a kívánt szín elérését.

Tehát, még akkor is, ha úgy dönt, hogy otthon festi meg a haját, válasszon professzionális hajfestéket, hogy a fodrászbeli hasonló eredmény legyen.

Melyek a legszebb hajfesték színek? Nehéz kérdés, mert mindannyian nagyon különbözőek vagyunk és ugyanazok a dolgok nem felelnek meg nekünk. A fizionómiától, a szem vagy a bőr színétől függően a tökéletes hajfestéket kell kiválasztanunk.

A földgyökér
Ez a megjelenés ideális a természetes barnáknak, akik szeretik a szőkét és a világosítást; a benőtt hajgyökerek újra divatba kerülnek.

Karamell
A kiemelt elemekkel festett szép hajszálak/-tincsek melegíthetik az egyszerű barna hajszálakat/tincseket.

Blonde Roast
Szeretne szőke lenni, de megtartani egy bizonyos melegséget? A J.Lo által választott szőke árnyalat nagyszerűen néz ki a közepes bőrszín tónushoz.

Meleg csokoládé
Megan Fox mély, sötét hajfürtjei akkorák, mint néhány finom csokoládébarna hajtincs. Ha a bőr semleges tónusú, ez a technika megkönnyítheti a sötét haj viselését.

Krémes szőke
Ha néhány hónapot nem használta a termikis hajformázóeszközöket és a haja egy kicsit egészségesebbé és erősebbé vált, itt az ideje szőkére festenie a hajat. Kérjen fodrászától egy fényes és krémes szőkét, de nem platina színűt.

Az esteto.hu oldalon megtalálható mindezek a hajfesték árnyalatok, de sok kozmetikai kedvezmény is van.


Vásárolj online:

Eredeti ár: 16004 Ft


Csökkentett ár: 14083 Ft

Eredeti ár: 1281 Ft


Csökkentett ár: 1067 Ft