esteto.hu
0 Termékek
0 Ft.
TERMÉK AJÁNLAT

Milyen hajszín illik a zöld szemhez?


A zöld az egyik legritkább szemszín. Éppen ezért szerencsésnek kell tekintenie magát ezzel az ajándékkal, amellyel felruházták és értékelje ezt, azt a hajszínt választva, amelytől a szeme leginkább kihangsúlyozva lesz.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő hajszínt a zöld szemek számára, hogy növeljük azok mélységét? A hajfesték kiválasztásakor különösen fontos a bőrszín, a megjelenés színének típusa, amely a kép összhatásától függ.

A zöld szeműek hajszínének általános szabályai

Bármely színezés fő feladata a természetes szépség hangsúlyozása. A zöld szemek megfelelő árnyalatának kiválasztására vonatkozó szabályok:

A zöld telítettséget arany-vöröses paletta tárja fel. Alkalmas természetes árnyalatokként, napos árnyalattal és világos barackos árnyalattal.

Festéskor ajánlott eltávolodni a monokróm színezéstől, előnyben részesítve az átviteli vagy balayazh technikákat, amelyek sokoldalúságot kölcsönöznek a színeknek.

A zöld szemű lányoknak kerülniük kell a mélyfekete és a szürke szőkét. Sápadttá teszik a bőrt, kifejezéstelenné teszik a szemeket.

Természetes paletta méz és karamell árnyalatokkal az arc felfrissítésére.

A festék kiválasztásakor érdemes figyelembe venni az írisz árnyalatot. A gyönyörű arany fény a meleg tartomány mellett szól, az acél csillogás pedig azt sugallja, hogy a megfelelő tónus a hideg paletta közepén van.

Az Esteto.hu olcsó kozmetikumok széles választékát kínálja, amelyek kiemelik a természetes szépséget.

Sötétzöld szemek
A mély smaragd a zöld egyik legfényűzőbb árnyalata, mind a sötét, mind a világos színek alkalmasak erre. A vörös, réz, karamellszínű haj segít hangsúlyozni a sötétzöld mélységét.

Azoknak a lányoknak, akik barnák szeretnének lenni, gazdag gesztenye, csokoládé, konyak tónusokat ajánlják.

Szürke-zöld szemek
A hideg szürke-zöld szemű nők szőkék. A lágy nyugalom tartományában kell maradniuk, finom bőrtónusú visszhangokkal: tejcsokoládé, karamell, dió.

A barnult bőr lehetőséget teremt kreatív kísérletekre a szőke minden meleg árnyalatával: homok, búza. A hamu színezés akkor is elfogadható, ha a bőr tökéletesen egyenletes tónusú.

Barna-zöld szemek
A szokatlan árnyalatot gyakran összekeverik a barna szemekkel, de napfényben az olíva, a mocsár és a datolyaszilva látható túlcsordulását mutatja. Ebben az esetben a feladat a festés során a barna-zöld szemek megfelelő kiemelése, a méz, konyak, a dió meleg palettájára összpontosítva.

Kék-zöld szemek
A ritka szemű, azúrkék szemszínű lányoknak elegáns festéket kell alkalmazniuk a balayazh technikával, vagy kontrasztos árnyalatokba kell lépniük. Ugyanakkor a rózsaszín, sőt a zöld kiömlés érdekesnek tűnhet.

A természetes fényű, természetes hajfürtökkel rendelkező szőkéknek ajánlott 2 sötétebb tónus használata a telítettség növelése érdekében. A nyerő lehetőségek a meleg homok és a búza tónusai. A barna vagy karamellás haj árnyalatai irizáló színben alkalmasak a barna hajú nők számára.

Ideális az arcvonásoknak megfelelő hajszín kiválasztása, ezért kövesse a fenti tippeket!


Vásárolj online:

Eredeti ár: 16004 Ft


Csökkentett ár: 14083 Ft

Eredeti ár: 1281 Ft


Csökkentett ár: 1067 Ft