esteto.hu
0 Termékek
0 Ft.
TERMÉK AJÁNLAT

A hajfesték kiválasztását befolyásoló tényezők


A hajfestés egy változó divat. Ma szőke akar lenni, holnap meggondolja magát és vörös hajú akar lenni. Természetesen minden újdonság vonzó és alig várjuk, hogy kipróbáljunk egy színt, különösen, ha még soha nem viseltük. Vagy próbáljunk ki valami merész dolgot. A nem fáradt, hajfestő szakemberek, fodrásuok új és új árnyalatokat találnak ki, így egy bizonyos ponton nagyon nehézzé válhat annak eldöntése, hogy melyik árnyalatot válasszuk. Szinte minden megengedett a fiatal lányok számára, mert a szépséget és a frissességet csak értékelni fogják.

Először is, a dobozon lévő képből, a magazinból, folyóiratból vagy a katalógusban szereplő mintából választott hajfesték pontosan akkor fog úgy kinézni, ha a hajnak még mindig megvan a természetes árnyalata és korábban nem festette. akkor is, ha a haja árnyalata világosabb, mint a választott. Nem valószínű, hogy a világosbarna haj megkapja a világosbarnát és ez a szín jön ki, míg ha szőke hajú, akkor sokkal nagyobb az esélye a sikerre. Ha a hajat korábban festették, akkor nagyon lehetséges, hogy csak a hajgyökerek lesznek azok, amelyek kiemelkednek a doboz árnyalatán és a többi haj többé-kevésbé eltérő.

Háromféle festék létezik, az alábbiak szerint: ideiglenes festék, féltartós festék és tartós hajfesték. Az ideiglenes festék a legártalmatlanabb és általában legfeljebb két hajmosásig tart, mivel csak a filmet takarja, de nem hatol be a hajrétegbe. Tehát, ha olyan kicsi és nagyon rövid életű változást szeretne, ha kíváncsi, hogyan nézne ki egy másik árnyalattal, de nem hajlandó kockáztatni a tartós professzionális festéket, akkor kipróbálhatja ezt a fajta hajfestéket. A féltartós hajfesték öt és tíz mosás között tart, behatol a hajba, de anélkül, hogy kémiai változásokat okozna a kutikulában. Ehelyett az tartós hajfesték, a három típus közül a legnépszerűbb, behatol a haj kutikulájába, kémiai változásokat okozva, amelyek addig tartják az árnyalatot, amíg más hajszálak nem nőnek ki. A nem megfelelő hajfesték megválasztása akár hajhulláshoz is vezethet, bár ez ritkábban fordul elő, de a festés miatti hajromlás meglehetősen gyakori a színezés, festés és formázás rajongói körében. Ennek eredményeként ajánlott professzionális hajfestéket használni, amellyel minőségi garanciája van. És ha mégis professzionális festéket választ, akkor válassza az tartós hajfestéket, amely addig tart, amíg újra nem kell felvinnie, a hajgyökerek megnőttek és látható a különbséget.

A professzionális hajápolási és hajformázó termékek legtöbb jelentős márkája hajfestéket tartalmaz a katalógusokban, így nem lehet panasza, hogy nincs más választása. Nem számít, milyen hajszínnel szeretne rendelkezni, függetlenül a zsebétől, az összetevők preferenciáitól és az alacsonyabb vagy magasabb igényektől, talál olyan hajfestéket, amely kielégíti Önt.

Nyissa meg az Esteto.hu oldalt és válassza ki a szükséges kozmetikumokat! Egyszerű és gyors!


Vásárolj online:

Eredeti ár: 1174 Ft


Csökkentett ár: 961 Ft

Eredeti ár: 1174 Ft


Csökkentett ár: 961 Ft

Eredeti ár: 1174 Ft


Csökkentett ár: 961 Ft

Eredeti ár: 1281 Ft


Csökkentett ár: 1067 Ft

Eredeti ár: 1174 Ft


Csökkentett ár: 961 Ft

Eredeti ár: 2561 Ft


Csökkentett ár: 2134 Ft

Eredeti ár: 6402 Ft


Csökkentett ár: 5655 Ft

Eredeti ár: 6402 Ft


Csökkentett ár: 5655 Ft

Eredeti ár: 6402 Ft


Csökkentett ár: 5655 Ft