esteto.hu
0 Termékek
0 Ft.
TERMÉK AJÁNLAT

A hajfesték színének kiválasztása


A szőke, a barna és a vörös között meglehetősen nehéz dönteni, anélkül, hogy figyelembe vennénk a több száz variációt ezek között a színek között, vagy azt, hogy egy bizonyos hajszín hogyan illeszkedik a bőrhez.

A tökéletes szín kiválasztásának első lépése a bőrszín meghatározása. Tudnia kell, hogy a bőr tónusa személyenként eltér. Meleg és hideg tónus egyaránt lehetséges. Ez vonatkozik az azonos besorolást támogató festék színekre is. Fontos megnézni, hogy a bőr tónusa a hidegebb vagy a melegebb tónusok kategóriájába tartozik-e. Így választhatja ki a megfelelő festék színét!

Ha világosabb vagy halványabb a bőre, javasoljuk, hogy válasszon meleg szőke árnyalatokat, például bézs szőkéket.

Rózsaszín-vöröses arcszínhez a szürke színeket, valamint a hideg színeket ajánljuk, mint például: ezüstszőke, világosbarna, platinaszőke. Ezek konturálják a harmonikus megjelenést és elhomályosítják a pirossodást.

Ha a bőre olíva vagy sötétebb, akkor az Ön színei az intenzív kategóriába tartoznak, sötét árnyalatokkal. Jó választás az Ön számára: aranybarna, mogyoró, mézbarna, mahagóni.

Sárgás árnyalatú arcszínhez javasoljuk, hogy próbálja ki a konyak vagy akár a vöröses árnyalatokat.
Nagyon sok a hajfesték szín létezik, ezért jó, ha jó előre tájékozódik a legjobb választás érdekében.
A festési folyamat megkezdése előtt vegyen figyelembe néhány nagyon hasznos tippet.

Nagyon jól hidratálja a hajat. A szín nem hagyja a hajat túl hidratáltnak és egészségesnek, ezért a hidratáló kezelések a szokásos hajápolási programnak kell legyen a része.

Annak érdekében, hogy a megfelelő árnyalatot válassza meg, próbálja ki egy hajtincsen, mielőtt az egész hajra alkalmazná. A legegyszerűbb mód, ha a fül fölött egy tincset választunk (ha nem akarjuk, hogy látható legyen), és hagyjuk, hogy a hajfesték 15 percig hasson. Ellenőrizze az eredményeket természetes fénynél.

Mivel egyes festékek irritálhatják és elszínezhetik a fejbőrt, a fodrászok és szakemberek egyetértenek abban, hogy az ujjal speciális krémet kell alkalmazni a hajvonalon. mielőtt bármilyen színt felvinne.

Ugyanakkor a hajfesték megfelelő színének kiválasztásához figyelembe kell vennie a szemek színét is.

A hajfesték színének megválasztása a szemszín szerint az egyik legrégebbi, ismert és gyakorolt ​​módszer. Ez a "hagyományos" módszer néhány alapvető szemponton alapul, amelyek segítenek kiválasztani a számunkra legmegfelelőbb árnyalatot.

Így a barna szem számára a barna árnyalatai a legmegfelelőbbek, mivel ezek a legjobban konturálják a gyönyörű vonásokat.

Sötét szem esetén a legalkalmasabb a sötétbarna és a barna.

Ha zöld szeme van, akkor a vöröses és arany árnyalatokat ajánjuk. Ami a kék szemet illeti, legjobban szőke árnyalatai teszik előnyössé. Kipróbálhatja a szőke különböző árnyalatait, a platinától a szürkéig és fehérig.

Az esteto.hu egy online kozmetikai üzlet, ahol megtalálható a hajfesték minden árnyalata. Jöjjön be, nézze meg!


Vásárolj online:

Eredeti ár: 1174 Ft


Csökkentett ár: 961 Ft

Eredeti ár: 1174 Ft


Csökkentett ár: 961 Ft

Eredeti ár: 1174 Ft


Csökkentett ár: 961 Ft

Eredeti ár: 1281 Ft


Csökkentett ár: 1067 Ft

Eredeti ár: 1174 Ft


Csökkentett ár: 961 Ft

Eredeti ár: 2561 Ft


Csökkentett ár: 2134 Ft

Eredeti ár: 6402 Ft


Csökkentett ár: 5655 Ft

Eredeti ár: 6402 Ft


Csökkentett ár: 5655 Ft

Eredeti ár: 6402 Ft


Csökkentett ár: 5655 Ft