esteto.hu
0 Termékek
0 Ft.
TERMÉK AJÁNLAT

Mit tegyünk, hogy a hajfesték tovább tartson


Egyre többen festjük a hajukat. Nagyszerű, hogy vigyázunk fizikai megjelenésünkre, hogy különféle "trükköket" használunk a jobb megjelenés érdekében, de mindezt milyen kockázattal?

Közülünk hányunknak van például az a problémája, hogy a lehető legtermészetesebb hajfestéket válasszuk ki? Vagy általában alaposabban megvizsgáljuk azokat a címkéket, feliratokat, amelyek tartós színellenállóságot biztosítanak?

A marketing tanulmányok azt mutatják, hogy egyre többen festik hajukat már fiatalon. Így egyes országokban a nők mintegy 60% -a és a férfiak 10% -a rendszeresen festeti a haját.

Ilyen körülmények között a szakemberek arra irányították figyelmüket, hogy ellenőrizzék azt a hipotézist, hogy összefüggés van a hajfestéshez használt vegyszerek és a súlyos betegségek, például a rák megjelenése között.

Egyes színek ellenállóbbak, tartóssabbak, de a szőke-szürke vagy vöröses árnyalatok romlandóbbak. Vannak olyan termékek és szokások, amelyek meghosszabbítják a festés közötti időszakot, így ez három szempontból segít nekünk.

Ha ritkábban festünk hajat, kevésbé valószínű, hogy kiszárad (dehidratálódik)

A szín hosszabb ideig gyönyörűnek tűnik.

Spórolunk anélkül, hogy feláldoznánk a haj megjelenését.

Henna - egy természetes alternatíva mellékhatások nélkül
A Közel-Keleten, Észak-Afrikában vagy Indiában a haj, a köröm, a tenyér vagy a talp festése ezer éves hagyomány és a nők e földrészen erősen hisznek a Henna növény gyógyító és regeneráló tulajdonságaiban. sőt rendkívül hatékony orvosság lepra, himlő vagy sárgaság ellen.

A selymes és bársonyos bőr érdekében az egyiptomiak illatos olajat készítettek e növény virágaiból, amellyel később felkenték testüket.

Válasszon speciális sampont festett hajra!
A hajfestés, akár professzionális, akár széles körben használt festéket használunk, megváltoztatja a haj szerkezetét és hallgatólagosan az igényeit. A haj törékenyebb és szárazabb lesz és ha kemény samponokat használunk, a szín meglehetősen gyorsan elhalványul. A professzionális festék nagy bevonóerővel rendelkezik és kevesebb ammóniát tartalmaz, mint a szokásos boltokban található hajfesték, de a hajat ez is megtámadja. A speciálisan kifejlesztett sampon festett hajra enyhe tisztító összetevőket tartalmaz és a hajat anélkül tisztítja meg, hogy megfosztaná az életerőtől. Minél gazdagabb szulfátokban a sampon, annál nehezebben távolítja el a hajból a természetes olajokat és gyorsabban törli a színét.

Hajmosáskor használjon kondicionálót/hajbalzsamot!
A festett haj legjobb barátja a hajbalzsam. Segít megőrizni rugalmasságát, bezárja a kutikulákat, hidratálja és védi a hajat. Ha száraz és fehér/ősz haja van, vigye fel a kondicionálót a hajgyökértől két-három centiméterre. Ha tudja, hogy a fejbőr gyorsan zsírosodik, vigye fel a haj közepétől lefelé.

A kondicionálót / balzsamot óvatosan a hajba masszírozza, hogy behatoljon a hajba és jó ötlet néhány percig ott tartani, még akkor is, ha ezt általában csak hajmaszkkal végezzük.

Keresse fel az esteto.hu webboltot és válasszon professzionális kozmetikumokat, amelyek ideálisak a festett hajhoz.


Vásárolj online:

Eredeti ár: 1174 Ft


Csökkentett ár: 961 Ft

Eredeti ár: 1174 Ft


Csökkentett ár: 961 Ft

Eredeti ár: 1174 Ft


Csökkentett ár: 961 Ft

Eredeti ár: 1281 Ft


Csökkentett ár: 1067 Ft

Eredeti ár: 1174 Ft


Csökkentett ár: 961 Ft

Eredeti ár: 2561 Ft


Csökkentett ár: 2134 Ft

Eredeti ár: 6402 Ft


Csökkentett ár: 5655 Ft

Eredeti ár: 6402 Ft


Csökkentett ár: 5655 Ft

Eredeti ár: 6402 Ft


Csökkentett ár: 5655 Ft